SEO | Zoekmachine optimalisatie

Word gevonden op Google en trek meer bezoekers.

SEO | Zoekmachine optimalisatie

Word gevonden op Google en trek meer bezoekers.

Bovenin de resultatenpagina van zoekmachines komen? Daarbij is het optimaliseren van je website voor Google van groot belang. Leer hier hoe zoekmachine optimalisatie werkt.

Waarom SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization, in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Hier draait het om de vraag: hoe goed is jouw website ingericht om hoog te scoren in online zoekmachines?

Met goede SEO komt jouw website bovenin de online zoekresultaten van Google te staan. Mensen zullen je sneller opmerken en dat leidt tot meer bezoekers. Dat ‘hoog scoren’ is van groot belang voor organisch bezoek, een vaste stroom ‘gratis’ bezoekers.

  • Verhoog je vindbaarheid online
  • Scoor top 3-resultaten in Google
  • Creëer een vaste stroom bezoekers

vanaf 699,00

  • Verhoog je vindbaarheid online
  • Scoor top 3-resultaten in Google
  • Creëer een vaste stroom bezoekers

vanaf 699,00

Hoe wij zorgen dat jij hoog scoort op Google

Hoe wij zorgen dat jij hoog scoort op Google

1

Keyword-analyse

Welke woorden googelen mensen als ze iets zoeken in jouw vakgebied? Op welke woorden wil je gevonden worden? Die keywords achterhalen wij met een uitgebreide analyse. Zo bepalen we hoe we tekst op jouw website het beste kunnen schrijven.
2

On-page analyse

Hier kijken we naar hoe je website is ingericht. Hoe is de paginastructuur? Hoe zit het met hosting? Is het mobielvriendelijk? En hoe zit het met H1, H2 en H3? Klinkt misschien wat ingewikkeld, we leggen het graag uit.
3

Concurrentieanalyse

Waar kunnen we winst boeken ten opzichte van concurrenten? Misschien zijn er vlakken waar we iets meer (of minder) nadruk op moeten leggen. Meer tekst, meer linkjes of net even andere keywords? Het kan essentieel zijn voor goede resultaten.
4

Off-page analyse

Google waardeert jouw website meer als andere relevante websites via links leiden naar die van jou. Backlinking heet dat. Daarbij koppelen we de site aan Google Search Console en Google Analytics om alles te kunnen meten.
5

Content creatie

Zonder juiste content, geen goede score op Google. Daarom adviseren wij welke aanpassingen gedaan moeten worden. Denk aan het toevoegen van de juiste keywords, het aanpassen van teksten en het plaatsen van video’s en afbeeldingen.
6

Nulmeting & Monitoring

Hoe is de groei? We bepalen een startpunt en houden vanaf dat moment 6 maanden lang de vooruitgang bij. Met exacte cijfers, van bezoekersaantallen tot clicks, zien we waar we staan op een zeker moment.

En het werkt

Google eens op ‘Vliegvelden Colombia’ of ‘Minca Colombia’ en je ziet de reisblog Mappea in de top-3 van zoeksresultaten staan. Url-structuur, SEO, content, alles op die website maakte Kleidi. Verbluffend resultaat, en de website groeit nog steeds.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. In andere woorden: adverteren op Google. Tegen betaling kom je bovenaan de resultatenpagina te staan, wat leidt tot meer clicks (en dus bezoekers), en dat draagt bij aan de SEO-ranking. Belangrijk om te onthouden: SEA is vooral effectief als aanvulling op de bestaande SEO. Interesse in SEA? Kleidi werkt samen met een expert en legt het je graag uit.

Meer SEO-projecten

nieuwe corporate website

MB-ALL BV | Zakelijke website

08/05/2021