Skip to main content

SEO zoekmachine optimalisatie

Word gevonden op Google en trek meer bezoekers.

Er bestaan bijna 2 miljard websites. Hoe zie je de bomen in het digitale bos?
We helpen je graag om bovenaan in de zoekmachines te komen. 

Waarom SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization, in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Hier draait het om de vraag: hoe goed is jouw website ingericht om hoog te scoren in online zoekmachines?

Met goede SEO komt jouw website bovenin de online zoekresultaten van Google te staan. Mensen zullen je sneller opmerken en dat leidt tot meer bezoekers. Dat ‘hoog scoren’ is van groot belang voor organisch bezoek, een vaste stroom ‘gratis’ bezoekers.

  • Verhoog je vindbaarheid online
  • Scoor top 3-resultaten in Google
  • Creëer een vaste stroom bezoekers

499 / vanaf

Shop SEO pakket

Onze aanpak

1

Keyword-analyse

Welke woorden googelen mensen als ze iets zoeken in jouw vakgebied? Op welke woorden wil je gevonden worden? Die keywords achterhalen wij met een uitgebreide analyse. Zo bepalen we hoe we tekst op jouw website het beste kunnen schrijven.
2

On-page analyse

Hier kijken we naar hoe je website is ingericht. Hoe is de paginastructuur? Hoe zit het met hosting? Is het mobielvriendelijk? En hoe zit het met H1, H2 en H3? Klinkt misschien wat ingewikkeld, we leggen het graag uit.
3

Concurrentieanalyse

Waar kunnen we winst boeken ten opzichte van concurrenten? Misschien zijn er vlakken waar we iets meer (of minder) nadruk op moeten leggen. Meer tekst, meer linkjes of net even andere keywords? Het kan essentieel zijn voor goede resultaten.
4

Off-page analyse

Google waardeert jouw website meer als andere relevante websites via links leiden naar die van jou. Backlinking heet dat. Daarbij koppelen we de site aan Google Search Console en Google Analytics om alles te kunnen meten.
5

Content creatie

Zonder juiste content, geen goede score op Google. Daarom adviseren wij welke aanpassingen gedaan moeten worden. Denk aan het toevoegen van de juiste keywords, het aanpassen van teksten en het plaatsen van video’s en afbeeldingen.
6

Nulmeting & Monitoring

Hoe is de groei? We bepalen een startpunt en houden vanaf dat moment 6 maanden lang de vooruitgang bij. Met exacte cijfers, van bezoekersaantallen tot clicks, zien we waar we staan op een zeker moment.

Succesvolle SEO projecten

Google eens op ‘Vliegvelden Colombia’ of ‘Minca Colombia’ en je ziet de reisblog Mappea in de top-3 van zoeksresultaten staan. Url-structuur, SEO, content, alles op die website maakte Kleidi. Verbluffend resultaat, en de website groeit nog steeds.

De zoekmachine optimalisatie (SEO) opties

Een nieuwe website of webshop van Kleidi wordt altijd SEO-ready opgeleverd. Dat betekent dat de website responsive is en klaar is om geoptimaliseerd te worden. In het basis pakket zitten de zaken die minimaal benodigd zijn om snel en goed geïndexeerd te worden door Google. Hierdoor wordt jij getoond tussen de zoekresultaten en kun je zelf alle data bekijken in Google Analytics of Google Search Console.

SEO optimalisatie is een lange termijn project. Ben je hiervan overtuigd dan kun je met het Pro of Advanced pakket écht impact maken. Een uitgebreide zoekwoordanalyse in combinatie met een contentkalender waarbij je structureel nieuwe artikelen publiceert is één van de methodes om organisch te groeien en je zo terug te kunnen vinden op pagina 1 van bepaalde zoekwoorden.

Basis

Yoast SEO installeren & vullen (10 pagina’s), Google Analytics & Google Search Console, Sitemap indienen.

499 

Pro

Basis pakket + Technische site audit, Zoekwoordanalyse, On page optimalisatie ~ 10 pagina’s, Google mijn Bedrijf, (interne) linkstructuur.

1250 /vanaf

Advanced

Basis + Pro pakket, Contentkalender ontwikkelen, Onderwerpen & Outline voor 12 artikelen.

1950 /vanaf

Samen het beste

Samen kiezen we voor de beste aanpak voor jouw website of webshop.
Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag.
Stap voor stap en in overleg. 

"*" geeft vereiste velden aan

Wat voor SEO optimalisatie wil je?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. In andere woorden: adverteren op Google. Tegen betaling kom je bovenaan de resultatenpagina te staan, wat leidt tot meer clicks (en dus bezoekers), en dat draagt bij aan de SEO-ranking. Belangrijk om te onthouden: SEA is vooral effectief als aanvulling op de bestaande SEO. Interesse in SEA? Kleidi werkt samen met een expert en legt het je graag uit.

cas de vree sea expert kleidi
SEA Expert Cas de Vree
Erwin KlappeFounder Klappe Training

De gouden regel in het ondernemerschap is: omring je met A-Players. Dat is Tes! Hij heeft aan (g)een woord genoeg. Een bevlogen en sympathieke vakman.

Corine MatserEigenaar De Betekenaar

We zijn ontzettend tevreden met de samenwerking met Tes en de prachtige website die hij voor ons heeft gebouwd. We hadden een aantal specifieke wensen, oa voor een webshop, en die zijn stuk voor stuk ingelost. Tes werkt snel, denkt mee en laat zich vooral niet gek maken.

Hugo HeldenberghCreative Directeur ZEAL Creative Agency

Tes levert alles volgens planning en binnen budget. Zeer prettig in communicatie. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van meerdere projecten.

Bente van den AkkerActieonderzoek Academy

Als je een website bouwt met Tes doe je dat echt samen en dat is een heel prettige samenwerking! Tes is altijd snel te bereiken en zoekt grondig uit of out-of-the-box wensen mogelijk zijn. Heel erg bedankt Tes, op naar de volgende? 😉

Danieke PrinsProjectmanager Hypercube Business Innovation

Super resultaat! Wij, Hypercube, hebben eind 2022 een nieuwe website gemaakt in samenwerking met Kleidi en het team, en zijn ontzettend tevreden over zowel de samenwerking als het eindresultaat. Het was ook erg fijn dat ons een totaal pakket aangeboden is, waarin zowel de opbouw van de website als het tekstschrijven zat. Zeker aan te raden!

Drs. R.H.J. ScharinkAlgemeen Directeur MB-ALL BV

Ik waardeer met name Tes zijn goede praktische oplossingen, de soepele communicatie, zijn snelheid van handelen en reageren. Tes is 24/7 beschikbaar als het nodig is. We zijn erg blij met het resultaat!

Andries van RozenStichting Kenchaan

Sinds jaren is Tes verbonden aan Kenchaan. Hij creëert en onderhoud onze website uitstekend! Wat ik echt onderscheidend vind, is zijn response tijd en enorme enthousiasme. Altijd meedenken en inleven met wat het beste is voor onze stichting en de mensen die onze website bezoeken.