Skip to main content

WordPress onderhoud
voor jouw website

On the road again.

Je bent een deelnemer op de digitale snelweg. Maar net zoals een auto heeft je site onderhoud nodig. Zoals updates om te blijven werken en om de veiligheid te waarborgen.

wordpress onderhoudsrapportage
wordpress onderhoudsrapportage

Waarom een WordPress onderhoudsabonnement belangrijk is

Wil je niet stil komen te staan? Behoud je graag controle?
Werk je met WordPress, dan ken je het oranje bolletje: er zijn updates! Tijd voor onderhoud, iets wat je niet moet onderschatten. Vaak zijn die updates voor vernieuwde plug-ins, opmaakthema’s of algemene WordPress-software.

Voer je de updates niet uit, kunnen onderdelen van jouw website stoppen met werken, valt-ie helemaal uit of nog erger: wordt jouw site gehackt.

Onderhoud is voorkomen van problemen. Onderhoud je jouw website niet, of op de verkeerde manier, dan loop je onnodige risico’s.

Wij zorgen er niet alleen voor dat alles gewoon blijft werken maar ook veilig blijft. Jij kan je dan focussen op je eigen business.

 • Periodieke rapportage
 • Uptime / Downtime monitor
 • Updaten van WordPress
 • Updaten van WordPress Plugins
 • Updaten van WordPress thema’s
 • Voorkom hacks en downtime
 • Houd je website veilig
 • Oplossen van bugs
 • Gebruik van licenties t.w.v. 750 euro

199 / jaar

Bekijk de opties

Digitale wegenwacht

Kies het pakket wat bij je past.

Afhankelijk van de grootte van je website past er een bepaald pakket bij. Kleinere websites (~ pagina’s) en onepagers hebben voldoende aan het Alpha-pakket. Een grotere website met veel plug-ins, een tweetalige functie of een webshop heeft het Béta pakket nodig. Hele grote webshops, community platformen en gigantische websites (100+ pagina’s) hebben het  Gamma pakket nodig. Welk onderhoudspakket er ook bij je website past, Kleidi houdt een oogje in het zeil. Mocht er onverhoopt wat mis gaan met je website, dan kunnen we snel een back-up terugzetten, zodat jij weer verder kunt met ondernemen.

Alpha

Maandelijkse updates en rapportage voor onepagers en kleinere websites (~6 pagina’s).

199 / jaar

Béta

Maandelijkse updates en rapportage voor webshops, meertalige en grotere websites.

299 / jaar

Gamma

Continue updates en maandelijkse rapportages voor grote meertalige sites, webshops, community platforms. 

399 / vanaf

Deze afspraak geldt voor 1 jaar. Daarna is deze per maand op te zeggen met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. 

Onze WordPress onderhoudspakketten bevatten het volgende:

 • Maandelijkse rapportage
 • Uptime / Downtime monitor
 • Updaten van WordPress
 • Updaten van WordPress Plugins
 • Updaten van WordPress thema’s
 • Gratis SSL certificaat
 • Periodieke back-ups
 • Extra beveiliging
 • Thema en plugin licenties t.w.v. 750 euro
 • Spam beveiliging
 • Oplossen van bugs (software-fouten)
 • Support verzoeken < 10 minuten

Vraag hier jouw onderhoudsabonnement aan

Vul de gegevens in, kies het onderhoudsabonnement wat past voor het wordpress onderhoud van je website en we zullen snel contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je pakket*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze klanten maken ook gebruik van wordpress onderhoud

Veelgestelde vragen over een WordPress onderhoudsabonnement

Waarom WordPress?

WordPress is een enorm gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Het is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken, ook als beginner. Je hoeft hier dus geen webbouwer voor te zijn. Het wordt wereldwijd gebruikt en het is Open source, wat betekent dat het op frequente basis doorontwikkeld wordt.

Waarom moet je WordPress updaten?

Door het updaten van WordPres hou je je site veilig, snel en bereikbaar. Door WordPress updates verbeter je de beveiliging en zo zorg je ervoor dat je geen downtime ervaart, je website trager wordt of erger: mogelijk gehackt wordt.

Welke WordPress versie heb ik?

Om erachter te komen welke versie van WordPress er op je website is geïnstalleerd moet je kunnen inloggen in je website. Via je Dashboard kun je zien welke WordPress versie er nu geïnstalleerd is op je website of webshop.

Welke wordpress versie heb ik?Welke wordpress versie heb ik?

Welk WordPress thema wordt gebruikt?

Om te zien welk WordPress thema je gebruikt moet je inloggen op je website. Wanneer je ingelogd bent ga je naar “Weergave” > “Thema’s” en daar zie je alle WordPress thema’s die op dit moment geïnstalleerd zijn. Lukt dat niet? Dan kun je ook gebruiken maken van een tool.

Hoe onderhoud je een WordPress website of webshop?

Je onderhoud je website door structureel de aanwezige updates uit te voeren. Zo houd je je website snel, bereikbaar en veilig. Updates die je op je site kunt doorvoeren zijn:

 • updates van WordPress
 • updates van WordPress thema’s
 • updates van Plugins

Daarnaast is het van belang ook je database periodiek op te schonen en te controleren of je website nog de juiste php versie heeft. Het is aan te raden voor het updaten een back-up van je site te maken. Zorg ervoor dat je dit niet zo maar doet als je er geen verstand van hebt. Het kan voorkomen dat bepaalde versies nog niet compatible zijn met elkaar en dat kan voor een foutmelding zorgen (downtime van je site). Het herstellen hiervan is vaak gecompliceerd.

Wat zijn de WordPress onderhoud prijzen?

WordPress onderhoud varieert enorm. Gangbare prijzen liggen tussen de 25 en 50 euro per maand. Kleidi hanteert voordelige prijzen vanwege jarenlange ervaring en daardoor een geoptimaliseerd proces. Bij Kleidi liggen de prijzen – afhankelijk van de grootte van je website – tussen de 199,00 en 399,00 euro per jaar.

Waarom moet je een WordPress website onderhouden?

Wanneer je je website niet meer onderhoud zal deze na verloop van tijd stoppen met werken. Dit komt omdat er zoveel variabelen zijn (WordPress, WordPress thema’s, Plug-ins, php versie) die na een bepaalde periode niet meer compatible met elkaar zijn. Dat zorgt voor een conflict en dat kan je website doen crashen. Soms gebeurd dit na een half jaar, in andere gevallen gebeurd dit na 2 jaar. De regel is wel dat dit onvermijdelijk is. De herstelkosten hiervan zijn vaak duurder ten opzichte van een WordPress onderhoudsabonnement.

Wanneer onderhoud je je website of webshop?

Het liefst voer je continue updates uit. Dat wil zeggen zodra er een nieuwe versie van WordPress, het thema of een plug-in is. Zorg voor het maken van een back-up alvorens een update uit te voeren.

Wat is WordPress onderhoudsmodus?

De WordPress onderhoudsmodus verschijnt in je scherm zodra de site bezig is met updates uit te voeren. Dit duurt vaak maximaal een paar minuten en daarna zou je site weer bereikbaar moeten zijn.