Skip to main content

Tooltip: TidyCal afsprakenkalender

Wat is TidyCal?

TidyCal is een gebruiksvriendelijke tool om afspraken mee in te plannen in jouw agenda. Een online afsprakensysteem dus. Het is bedacht om de productiviteit te bevorderen. Een simpele, maar moderne afsprakenplanner met veel kalender integraties, boekingspagina’s en andere integraties. Deze afsprakentool is geschikt voor kleinere organisaties, medewerkers, ondernemers en iedereen die veel meetings heeft.

De voordelen

  • Eénmalig 29$ voor een levenslange licentie
  • 10 kalender koppelingen
  • Integraties met: Google, Microsoft and Apple Calendar, Zoom, Google Meet, Teams, Zapier, custom webhooks, Stripe, and PayPal.
  • Betaalde boekingen mogelijk
  • Agenda tonen op je eigen website (embed functie)
  • Groepsboekingen
  • Aangepaste e-mail reminders
  • Redirect links
  • Web App

TidyCal Lifetime deal

Ben je een fan van lifetime deals? Dan ben je bij deze tool – en Appsumo – aan het juiste adres. Appsumo is een prettig platform waar je vaak lifetime deals kunt scoren voor gebruiksvriendelijke tools. Je kunt de afsprakentool namelijk al aanschaffen voor 29 dollar. Daar krijg je een levenslange licentie voor terug. Geen maandelijks terugkerende kosten dus.

Voor deze 29 dollar kun je maarliefst 10 kalenders koppelen, heb je integraties met Zapier en API én kun je gelijk meetings creëren met Teams, Zoom en Google Meet. Ook heb je de mogelijkheid om betaalde meetings te creëren, groepsboekingen te realiseren en kun je na het boeken redirecten naar een custom url (bijvoorbeeld die van je eigen website).

Bekijk TidyCal

Tool
TidyCal

Omschrijving
Afsprakenplanner

Voordelen
Goedkoop (lifetime deal)
10 kalender koppelingen mogelijk
Veel integraties
Betaalopties
Groepsboekingen

Nadelen
Alleen een web App

Vergelijkbare tools
Calendly

Inhoud artikel
Wat is TidyCal?
De voordelen
Lifetime deal
Kleidi’s ervaring
Probeer het zelf
Demo
TidyCal vs Calendly
Heb je vragen?
Veelgestelde vragen

Kleidi’s ervaring:

“Persoonlijk gebruik ik TidyCal nu een paar maanden en het verbaast me hoe fijn het werkt. Zoals hierboven ook al vermeld is het simpel in gebruik, maar het voldoet uitstekend. Sinds kort is ook de koppeling met Teams gerealiseerd.”

Tes AbbenhuesKleidi
Bekijk TidyCal
kleidi wordpress websites webshops op maat

Probeer het zelf

Wil je het graag eerst zelf eens uitproberen? Dan kun je nu een (fictieve) meeting inboeken met Kleidi. Dat kun je doen op twee manieren:

Via de persoonlijke link van Kleidi kom je terecht op de omgeving van TidyCal waar je de tool zelf kunt invullen en een afspraak kunt inplannen.

Wil je ook eens zien hoe het er uit ziet op een website? Kleidi heeft middels een embedded code de boekingsoptie hieronder geplaatst. Dan vul je dezelfde tool in, maar dan op de website van Kleidi zelf.

DEMO: Boek een meeting met TidyCal

alle boekingen die middels de demo worden geboekt zijn fictief en zullen niet daadwerkelijk plaatsvinden

TidyCal vs Calendly

De tool lijkt erg veel op Calendly, wellicht wat bekender. In een ander artikel hebben we beschreven wat de belangrijkste verschillen zijn tussen Calendly en TidyCal. Tidy Cal kan in de basis prima op tegen Calendly. Gebruik je enkel de basisfuncties van Calendly dan is TidyCal wellicht een betere optie. Het heeft namelijk een groot voordeel ten opzichte van Calendly: de prijs.

Tidycal beschikbaarheid instellingen
Tidycal instellingen
Tidycal instellingen
Tidycal beschikbaarheid instellingen

Samen het beste

Heb je vragen over TidyCal? Laat het ons weten en wij helpen je.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over TidyCal

Waarom heb ik een afsprakentool nodig?

Als je (potentiële) klant een afspraak met je in wilt plannen is het een eenvoudige manier om direct alle beschikbaarheid te zien, maar ook om gemakkelijk een meeting in te plannen zonder eindeloos heen en weer gemail.

Wat zijn de USP's?

Het is gebruiksvriendelijk, simpel en betaalbaar met een lifetime licentie deal voor maar 29 dollar. Dat zijn de belangrijkste factoren om voor TidyCal te kiezen in plaats van voor concurrenten.

Wat is het voordeel van de Lifetime deal?

Met deze deal betaal je eenmalig 29 dollar en kun je je hele leven lang gebruik maken van de Pro versie van TidyCal. Geen maandelijkse lasten en altijd de beste features tot je beschikking.

Voor wie is het afsprakensysteem geschikt?

TidyCal is geschikt voor iedereen die veel meetings heeft, maar specifieke groepen zijn: kleinere organisaties, medewerkers en ondernemers.

Kun je TidyCal integreren met WordPress?

Jazeker, het is gemakkelijk te integreren op je WordPress website. Je kunt een code embedden op je website en zodoende het aanbod op je site tonen. Klanten en bezoekers kunnen dan via jouw website een afspraak met je boeken.

Verstuurd TidyCal ook herinneringen?

Jazeker. Je verstuurd twee herinneringen voor iedere boeking die gemaakt is. De eerste herinnering wordt 24 uur van te voren verstuurd en de tweede herinnering wordt 1 uur van te voren verstuurd.

Hoe gaat TidyCal om met tijdzones?

TidyCal berekent automatisch de tijdzone zodat beide partijen op het juiste tijdstip de meeting houden. Je kunt dus gemakkelijk communiceren met klanten die zich in een andere tijdzone bevinden.

Heeft TidyCal een mobiele app?

Nee, op dit moment heeft TidyCal geen mobiele en/of desktop app. Het werkt op dit moment enkel op het web in alle populaire web browsers.

Hoe werk het annuleren van afspraken?

Wanneer een afspraak wordt geannuleerd ontvangen beide partijen een notificatie met de informatie.

Is TidyCal beschikbaar in het Nederlands?

Ja, TidyCal is beschikbaar in het Nederlands. Daarnaast is de afsprakentool ook beschikbaar in 30+ andere talen.

Is het simpel om over te stappen van Calendly naar TidyCal?

Jazeker, wanneer je van Calendly naar TidyCal wilt overstappen kun je gemakkelijk alle meetings van Calendly importeren.