Skip to main content

Kies voor veilige en snelle webhosting

Samen met SiteGround

Razendsnel laden in een veilige online omgeving:
Samen met SiteGround biedt Kleidi webhosting op maat.

Snelle webhosting, waarom?

Geen bezoeker belandt graag op een website die langzaam laadt en onveilig is. Een langzame site betekent langere laadtijd: niet prettig voor bezoekers, het leidt tot mindere SEO en kan leiden tot verlies van klanten. Die irritatie en onzekerheid neem je weg door goede webhosting. Daarnaast biedt een goede hostingpartij ook veiligheid waardoor je site minder kwetsbaar is voor hackers.

Voor veilige en snelle webhosting van je (wordpress) site moet de server (de online omgeving die jouw website laadt) veilig zijn en continu werken. Een betrouwbare hostingpartij (het bedrijf dat die server beheert) is daarom van groot belang. Die houdt een oogje op je snelheid van je website en voert tegelijkertijd onderhoud uit om de werking optimaal te houden. Een goede hostingpartij draagt dus ook bij aan de hoeveelheid onderhoud dat je website nodig heeft. De hostingpartij waar Kleidi mee samenwerkt heet SiteGround.

  • Veilige servers
  • Snelle laadtijd van je website
  • 24/7 support bij SiteGround
  • Gratis SSL certificaat: ‘slotje’ in je URL
  • Onbeperkt aantal mailaccounts
  • 99.98% uptime

5,99 / vanaf per maand

Bekijk de opties

SiteGround webhosting

Snelle webhosting van SiteGround

Kleidi adviseert alle klanten de hosting af te sluiten bij SiteGround, ‘de beste hostingpartij in Europa’. Ze beschikken over de snelste en veiligste servers van het continent. 24/7 staan zij klaar voor hulp. De gemiddelde uptime(de tijd dat een website online is, onderhoudsmomenten meegerekend) is dan ook 99,98%. Geen zorgen meer dus over een website die uit de lucht is.

Liever een andere hostingpartij?

Heb je een website die al gehost wordt? Geen probleem. Kleidi werkt ook met andere hostingpartijen zoals Neostrada, GoDaddy, MijnDomein, Transip, Yourhosting, Hostnet en vele anderen. Ook het verhuizen van je website van de ene hostingpartij naar SiteGround leiden wij in goeden banen voor je.

SiteGround snelle webhosting wordpress website

99.98% Uptime

Wat past het beste bij je website?

Het StartUp pakket wordt het meest gebruikt. Perfect voor het hosten van 1 website. Kies voor het GrowBig-pakket wanneer je meerdere websites of domeinnamen wilt onderbrengen bij een hostingpartij. Het GoGeek pakket is voor websites met meer dan 400.000 bezoekers per maand.

StartUp

1 website, 10.000 visits per maand, Gratis SSL, 24/7 support, Gratis mailaccounts, Dagelijks back-ups

5,99 / per maand

GrowBig

Meerdere websites, 100.000 visits p/m, SSL, 24/7 suppport, onbeperkt mailaccounts, Website transfer, A la minute back-up

9,99 / per maand

GoGeek

Meerdere websites, 400.000 visits p/m, 24/7 Priority support, SSL, Gratis mailaccounts, Website transfer, A la minute back-up

13,99 / per maand

*Dit betreft een actietarief en de bedragen zijn excl. BTW. Het actietarief is af te sluiten tot een periode van 1 jaar. Hierna gelden andere prijzen, respectievelijk: 15,99, 27,99 en 39,99 per maand.

Webhosting op maat

Kies een pakket naar keuze voor veilige en snelle webhosting voor jouw wordpress website.
Dan nemen wij contact met u op om een hostingpakket af te sluiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je pakket*
Selecteer de duur van je pakket*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze tevreden klanten hosten hun website bij SiteGround