Professionele website of webshop laten maken?

  • Op maat gemaakt
  • Mobielvriendelijk
  • Met veilige hosting & onderhoud
  • Heldere communicatie

Website of webshop?

De specialiteit van Kleidi is het op maat maken van websites en webshops. We werken nauw met elkaar samen om een strategie te bedenken voor jouw bedrijf en zoeken daarbij naar een passend ontwerp. Zo geven we jouw bedrijf online een identiteit.

Jouw website dient als online visitekaartje, een plek waar je kunt uitleggen waar jouw bedrijf voor staat, wat jij biedt. Wil je producten of diensten (zoals cursussen of webinars) aanbieden? Dan bouwt Kleidi een op maat gemaakte (WordPress) webshop, waar klanten direct een aankoop kunnen doen, afspraak kunnen maken of bijvoorbeeld geld kunnen doneren. Betalingen gaan veilig en snel met iDeal, Paypal of creditcard.

Dit zeggen klanten over Kleidi

In een korte periode heeft Kleidi de perfecte website voor ons gerealiseerd. Daarnaast is het fijn dat de website onderhouden wordt en goed vindbaar is.

Frits VerbruggenCEO OES Group

Dankzij de flexibiliteit en het snelle schakelen van Tes en Daphne hadden wij binnen twee dagen een hele overzichtelijk site. Nadat de website was gepubliceerd konden wij nog lang bij hen terecht voor vragen of kleine aanpassingen. Als start-up hebben Daphne en Tes ons naar de volgende fase geholpen.

Eduard HietinkCo-founder Hietink Medical Solutions

Tes is uitermate klantgericht. Hij denkt met je mee, reageert snel en zorgt ervoor dat jij tevreden bent met het eindproduct. Wij zijn dan ook superblij met onze website.

Bettine PluutEigenaar Pluut & Partners

Door de persoonlijke betrokkenheid van Tes en zijn enthousiasme beschikken wij nu over een mooie website, die ook keurig binnen de planning is opgeleverd.

Marcel GrosfeldDirecteur Finestri BV

Onlinemarketing diensten voor je website of webshop

om verder te groeien.

SEO / SEA

Optimaliseer je website zodat Google je vindt. Bereik top-3-resultaten met onze unieke SEO- & SEA-strategieën.

E-mailmarketing

Haal nieuwe klanten binnen met marketing automation-programma’s, zoals MailBlue, Active Campaign en Mailchimp.

Social media

Zichtbaar zijn met je bedrijf op Social Media en adverteren op Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest?

Huisstijl

Krachtige logo’s en iconen versterken jouw online identiteit. Kleidi werkt samen met creatievelingen voor prachtige ontwerpen.

Website of webshop laten bouwen

Websites

Een sterke online identiteit begint bij het laten maken van een professionele website. Het design moet aansluiten bij de waarden van jouw bedrijf. Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website is daarbij van groot belang. Precies daar ligt Kleidi’s specialisme. Wij bouwen (met WordPress) veilige en snelle websites en webshops. Kleidi regelt de webhosting en verricht onderhoud, als dat nodig is.

Webshops

Draait jouw bedrijf om de verkoop van producten of diensten, dan helpt Kleidi bij het laten bouwen van een professionele webshop.

Denk hierbij niet alleen aan de verkoop van goederen, maar ook aan, bijvoorbeeld, het inschrijven voor cursussen, aanmelden voor webinars of het opzetten van een donatieplatform.

Online marketing

Als de website of webshop online staat, is het van belang bezoekers te krijgen.

Kleidi is ervaren in het uitstippelen van een SEO-strategie , het uitvoeren van marketing automation  en het gebruik van sociale media. Handige en effectieve manieren om nieuwe klanten te trekken naar jouw website.