Skip to main content

Website of webshop?

Wij maken het.

  • Op maat gemaakt
  • Mobielvriendelijk
  • Met veilige hosting & onderhoud
  • Heldere communicatie
Website laten makenWebshop laten maken
professionele website webshop laten maken kleidi amsterdam
professionele website webshop laten maken kleidi amsterdam
professionele website of webshop laten maken kleidi amsterdam

We maken duidelijk wat je te bieden hebt.

De specialiteit van Kleidi is het op maat maken van websites en webshops. We werken nauw met elkaar samen om een strategie te bedenken voor jouw bedrijf en zoeken daarbij naar een passend ontwerp. Zo geven we jouw bedrijf online een identiteit.

Jouw website dient als online visitekaartje, een plek waar je kunt uitleggen waar jouw bedrijf voor staat, wat jij biedt. Wil je producten of diensten (zoals cursussen of webinars) aanbieden? Dan bouwt Kleidi een op maat gemaakte (WordPress) webshop, waar klanten direct een aankoop kunnen doen, afspraak kunnen maken of bijvoorbeeld geld kunnen doneren. Betalingen gaan veilig en snel met iDeal, Paypal of creditcard.

Erwin KlappeFounder Klappe Training

De gouden regel in het ondernemerschap is: omring je met A-Players. Dat is Tes! Hij heeft aan (g)een woord genoeg. Een bevlogen en sympathieke vakman.

Corine MatserEigenaar De Betekenaar

We zijn ontzettend tevreden met de samenwerking met Tes en de prachtige website die hij voor ons heeft gebouwd. We hadden een aantal specifieke wensen, oa voor een webshop, en die zijn stuk voor stuk ingelost. Tes werkt snel, denkt mee en laat zich vooral niet gek maken.

Hugo HeldenberghCreative Directeur ZEAL Creative Agency

Tes levert alles volgens planning en binnen budget. Zeer prettig in communicatie. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van meerdere projecten.

Bente van den AkkerActieonderzoek Academy

Als je een website bouwt met Tes doe je dat echt samen en dat is een heel prettige samenwerking! Tes is altijd snel te bereiken en zoekt grondig uit of out-of-the-box wensen mogelijk zijn. Heel erg bedankt Tes, op naar de volgende? 😉

Danieke PrinsProjectmanager Hypercube Business Innovation

Super resultaat! Wij, Hypercube, hebben eind 2022 een nieuwe website gemaakt in samenwerking met Kleidi en het team, en zijn ontzettend tevreden over zowel de samenwerking als het eindresultaat. Het was ook erg fijn dat ons een totaal pakket aangeboden is, waarin zowel de opbouw van de website als het tekstschrijven zat. Zeker aan te raden!

Drs. R.H.J. ScharinkAlgemeen Directeur MB-ALL BV

Ik waardeer met name Tes zijn goede praktische oplossingen, de soepele communicatie, zijn snelheid van handelen en reageren. Tes is 24/7 beschikbaar als het nodig is. We zijn erg blij met het resultaat!

Andries van RozenStichting Kenchaan

Sinds jaren is Tes verbonden aan Kenchaan. Hij creëert en onderhoud onze website uitstekend! Wat ik echt onderscheidend vind, is zijn response tijd en enorme enthousiasme. Altijd meedenken en inleven met wat het beste is voor onze stichting en de mensen die onze website bezoeken.

Onze digitale
menukaart

We doen veel meer om je wensen tot een succes te maken.

Kleidi seo zoekmachineoptimalisatie

SEO

Optimaliseer je website zodat je online gevonden wordt. Bereik top-3-resultaten met onze unieke strategie.

kleidi logo ontwerpen

Logo’s

Krachtige logo’s en iconen versterken jouw online identiteit. Kleidi werkt samen met creatievelingen voor prachtige ontwerpen.

wordpress onderhoud webhosting websites kleidi

Webhosting & Onderhoud

Razendsnelle en veilige hosting regelen wij voor je. Na lancering van je website of webshop blijven we je ondersteunen. 

Kleidi nieuwsbrieven maken e-mail marketing automation

E-mail marketing

Haal nieuwe klanten binnen met marketing automation-programma’s, zoals MailBlue, Active Campaign en Mailchimp.

Tools
die we dagelijks
gebruiken

Verschillende tools voor verschillende wensen:
Van online afsprakenplanner tot het automatisch laten documenteren van handleidingen.

Ontvang de nieuwste Tooltips als eerste

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste tooltips in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website of webshop laten bouwen

Websites

Een sterke online identiteit begint bij het laten maken van een professionele website. Het design moet aansluiten bij de waarden van jouw bedrijf. Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website is daarbij van groot belang. Precies daar ligt Kleidi’s specialisme. Wij bouwen (met WordPress) veilige en snelle websites en webshops. Kleidi regelt de webhosting en verricht onderhoud, als dat nodig is.

Webshops

Draait jouw bedrijf om de verkoop van producten of diensten, dan helpt Kleidi bij het laten bouwen van een professionele webshop. Denk hierbij niet alleen aan de verkoop van goederen, maar ook aan, bijvoorbeeld, het inschrijven voor cursussen, aanmelden voor webinars of het opzetten van een donatieplatform.

Online marketing

Als de website of webshop online staat, is het van belang bezoekers te krijgen. Kleidi is ervaren in het uitstippelen van een SEO-strategie , het uitvoeren van marketing automation  en het gebruik van sociale media. Handige en effectieve manieren om nieuwe klanten te trekken naar jouw website.