Zorgcoach website voor Sandra van der Linden

Samen bouwen aan kwalitatief goede zorg. Dat is waar ik Sandra zich dagelijks met volle overgave voor inzet. Het aansturen, motiveren en ontwikkelen van mensen in zorgorganisaties is haar expertise. Dit doet zij als coach en/of als interim manager.

Om zichzelf online te kunnen presenteren had ze een website nodig. Een online visitekaartje waar duidelijk wordt wie ze is en wat ze doet en wat er ook nog aantrekkelijk uit ziet. Samen met een fotograaf zijn er mooie foto’s gemaakt voor de nieuwe website. Er is een mooi logo gemaakt en er is gekozen voor een authentiek lettertype. Dit in combinatie met twee kleuren die elkaar mooi versterken (het donkerblauwe en het fellere roze) maken een website die past bij Sandra én een eigen stijl creëert.

Ook hielpen we met het registreren van een nieuwe domeinnaam, het regelen van webhosting en zorgden we voor een koppeling met Google Analytics. Op die manier kan zowel Kleidi als Sandra de data inzien van het bezoekersgedrag. Ook wordt haar website keurig onderhouden met reguliere software updates en de daarbij horende rapportages.

Project
Website

Klant
Sandra van der Linden

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Huisstijl
Respsonsive
Diverse formulieren
Google Analytics
Webhosting
WordPress onderhoud

Tekstschrijver & positionering
Daphne Stapel

Hoe het project is ontvangen

“Om mij als zzp-er te profileren in de markt was ik op zoek naar een website bouwer die mijn boodschap op een goede manier kon vertalen in een website. Via Daphne Stapel-Groenendijk kwam ik in contact met Tes. In korte tijd en met een zeer fijne samenwerking is mijn website tot stand gekomen. Tes is goed bereikbaar, reageert snel en is heel flexibel. Hij verstaat mij als klant goed en heeft mijn vragen kunnen verwoorden in een website die bij mij past.”

Sandra van der LindenCoach en coachend leidinggevende
Bekijk website

Ook een zorgcoach website nodig?

Ben je coach en zoek je ook naar een website die bij je past? We maken snel websites op maat binnen jouw budget. Zo heb je binnen no time een online visitekaartje en ben je zichtbaar op alle devices, van smartphone tot laptop.

zorgcoach website wordpress kleidi
zorgcoach wordpress website contactformulier kleidi
zorgcoach website wordpress kleidi
zorgcoach wordpress website contactformulier kleidi