Zakelijke website MB-ALL BV

  • Zakelijke website
  • 70+ pagina’s
  • Mobile first
  • Mailchimp koppeling
  • Google Analytics
  • SEO-friendly
  • Gebruiksvriendelijk
  • Webhosting
  • Video

MB-ALL is een grote organisatie in Nederland dat al jarenlang voor meer dan 150 gemeenten in Nederland assisteert bij het leefbaar en veilig houden van de omgeving. Dat doen ze door BOA’s (buitengewoon opsporingsambtenaar), adviseurs, toezichthouders en juristen op te leiden en te detacheren. Klanten van MB-ALL zijn onder andere de gemeentes Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dan is het geen overbodige luxe om een een frisse, strakke, maar ook zakelijke website te hebben. Een site die zowel geschikt is voor opdrachtgevers (de gemeentes) als werkzoekenden (BOA’s, juristen etc.).

Een nieuwe en frisse look, gebruiksvriendelijk na oplevering, mobile first en seo friendly. Een greep uit de (belangrijkste) verzoeken voor een vernieuwde website. Allereerst is gekeken naar een passend WordPress thema dat gebruiksvriendelijk is en een goed responsive design weergeeft. Gebruiksvriendelijkheid is fijn zodat het personeel gemakkelijk aanpassingen kan doen aan de website na oplevering. Mobile first, SEO friendly én ook nog een gebruiksvriendelijk omgeving. Check.

Hierna zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving. In samenwerking met de marketingafdeling, de grafisch vormgever en tekstschrijver / projectmanager Daphne Stapel zijn er mooie designs – en een MB-ALL video – ontwikkeld in een unieke MB-ALL stijl. Zo zie je veel elementen met een ronde linker- of rechterhoek en is er gekozen voor een donkergroene basis kleur en een neon-groene accentkleur. Uiteindelijk is de website in twee maanden opgeleverd met maar liefst 70+ pagina’s. De formulieren op de site zijn gekoppeld met het emailprogramma Mailchimp en Google Analytics is geïnstalleerd. Ook zijn alle pagina’s voorzien van juiste focus woorden om zo de online vindbaarheid te optimaliseren (SEO).

Ik waardeer met name Tes zijn goede praktische oplossingen, de soepele communicatie, zijn snelheid van handelen en reageren. Tes is 24/7 beschikbaar als het nodig is. We zijn erg blij met het resultaat!

Drs. R.H.J. ScharinkAlgemeen Directeur MB-ALL BV

Ook een zakelijke website laten maken?

Een nieuwe website laten maken kan veel tijd kosten. Waar begin je? Daarom is het belangrijk een (interne of externe) projectmanager aan te stellen om het project te begeleiden. Een nieuwe, zakelijke website is het online uithangbord van jouw organisatie en dat verdient aandacht. Wij kunnen helpen bij dit proces van A tot Z om zo binnen no time een professionele website te realiseren die past binnen het budget.