SEO optimalisatie voor Pluut & Partners

Voor Pluut & Partners, maatschappelijk gedreven onderzoeksbureau, heeft Kleidi de verouderde website in een nieuw jasje gestoken. Van de gelegenheid werd gelijk gebruik gemaakt om een nieuw logo te vormen en dit als leidraad te gebruiken voor de website. De kleuren zijn iets aangepast, naar rood-paars, en er worden door de website heen icoontjes gebruikt in de stijl en kleur van het logo. Daarnaast is de website nu responsive (het scherm past zich aan op ieder apparaat) én heeft het een beveiligd slotje (ssl certificaat) voor het domeinnaam staan in de url.

SEO optimalisatie

Om de een volgende stap te zetten met Pluut & Partners wilden ze beter gevonden worden op Google. Allereerst is de Yoast SEO plugin geïnstalleerd. Hiermee kun je per pagina een bepaald woord aangeven waar je mee wilt scoren. Om het juiste woord per pagina uit te kiezen is een uitgebreide zoekwoordanalyse gedaan. Na het toevoegen van de zoekwoorden zijn alle pagina’s hierop geoptimaliseerd. In de komende periode (3-6 maanden) worden de pagina’s en scores zorgvuldig gemonitord en waar nodig bijgesteld.

Project
Website
SEO optimalisatie

Klant
Pluut & Partners

Wat hebben we gemaakt
Website
SEO optimalisatie
Diverse formulieren
Google Analytics
Redesign website

Hoe het project is ontvangen

“Tes is uitermate klantgericht. Hij denkt met je mee, reageert snel en zorgt ervoor dat jij tevreden bent met het eindproduct. Wij zijn dan ook superblij met onze website. Daarnaast is het fijn dat Tes de website onderhoudt en zorgt dat de website goed vindbaar is.”

Bettine PluutOprichter Pluut & Partners
Bekijk website

Wat is Yoast SEO?

Yoast SEO is een plugin (extra software) die je toevoegt aan je WordPress-website. Met deze plug-in geef je aan zoekmachines (zoals Google en Bing) door op welk woord je graag wilt scoren met welke pagina van je website. Erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is Yoast SEO een stukje basis SEO voordat je je website uitgebreid gaat optimaliseren voor zoekmachines. Geïnteresseerd in meer informatie over SEO?

yoast seo optimalisatie website kleidi
yoast seo optimalisatie website kleidi
yoast seo optimalisatie website kleidi
yoast seo optimalisatie website kleidi