Tweetalige website voor Yinner

Yinner verbindt bedrijven en mensen voor het werk van morgen. Op basis van jarenlange ervaring vanuit topsport helpen zij bedrijven met het scouten, herkennen en ontwikkelen van het juiste talent. De website van Yinner was verouderd en in samenwerking met reclamebureau ZEAL is er een nieuwe website ontwikkeld.

De website bestaat uit drie overzichtelijke pagina’s. Een home pagina met alle benodigde informatie en twee keuzes: ‘Ik wil groeien’ of ‘Ik zoek mensen’. Kortom, voor werkzoekenden en voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. Dit zorgt voor een duidelijke en prettige customer journey.

Op de home page kun je daarnaast alle informatie vinden zoals huidige opdrachtgevers, referenties, hoe Yinner aan het werk gaat en waarom men voor Yinner kiest. De contactgegevens zijn te vinden en het is mogelijk om de overige twee pagina’s direct in contact te komen door een laagdrempelig formulier.

Het ontwerp is bedacht door ZEAL, een reclamebureau gespecialiseerd in het creëren van een online identiteit. Daarnaast is de klant gecharmeerd van het parallax effect (het beeldmateriaal wat meescrollt) en is dit dan ook doorgevoerd in de website. In het ontwerp zijn mooie details opgenomen zoals de gelige overlay kleur als je het menu opent. Het ontwerp op mobiel is hier en daar iets afwijkend om zo rekening te houden met een mobile first design. 

Tot slot is de website te bekijken in twee talen. Het toevoegen van een meertalige functie is een koud kunstje voor Kleidi. Dit zorgt voor een snelle implementatie en zo wordt in een handomdraai en bereik uitgebreid.

Project
Website

Klant
Yinner

Wat hebben we gemaakt
Tweetalige website
Video animatie
Diverse formulieren
Parallax effect
Google Analytics
Mobile first design

Hoe het project is ontvangen

“Tes levert alles volgens planning en binnen budget. Zeer prettig in communicatie. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van meerdere projecten”

Hugo HeldenberghCreative Directeur ZEAL Creative Agency
Bekijk website

Ook een tweetalige website nodig?

Wil je graag meer bezoekers kunnen bedienen? Een groter bereik realiseren? Door het toevoegen van meerdere talen is dit snel en gebruiksvriendelijk te realiseren. De website van Yinner is gebouwd in het Nederlands en Engels, maar het is mogelijk om een website in elke taal te tonen. Ook kun je tot wel 10 talen laten zien. Het enige wat benodigd is, is de vertaling en de expertise van Kleidi. Een tweetalige website is al binnen een paar dagen te realiseren.

yinner nieuwe website kleidi
yinner tweetalige wordpress website kleidi
yinner nieuwe website kleidi
yinner tweetalige wordpress website kleidi