WordPress website voor De Lint Consultancy

Voor De Lint Consultancy heeft Kleidi de website ontworpen en gerealiseerd. Allereerst is de domeinnaam geregistreerd bij de beste hostingpartij van Europa, SiteGround. Hier is ook gelijk een hostingpakket afgesloten om de website live te kunnen zetten. Om het gebruiksvriendelijk te houden, zodat er simpel tekstuele aanpassingen gedaan kunnen worden, is gekozen voor een WordPress website. De website is responsive, gebruiksvriendelijk en volgens de huisstijl vormgegeven.

Het logo werd aangeleverd en diende als referentiekader voor de vormgeving. De kleuren groen-blauw en goud en twee verschillende lettertypen, een wat strakker font en een speels lettertype, komen terug op de website van De Lint Consultancy. Er is nog een accentkleur (rood-roze) aan toegevoegd. Hierdoor is een website gecreëerd, volledig in wordpress-omgeving, die toch een heel eigen look & feel heeft.

Project
Website

Klant
De Lint Consultancy

Wat hebben we gemaakt
WordPress website
Website op maat
Diverse formulieren
Responsive website
Webhosting
WordPress onderhoud

Hoe het project is ontvangen

“De samenwerking met Tes is fijn. Reageert snel, denkt altijd mee en geeft goed advies!”

Johanneke de LintEigenaar De Lint Consultancy
Bekijk website

Ook een WordPress website nodig?

Een WordPress website is super gebruiksvriendelijk. Kleidi kiest een passend thema uit waardoor de website alle gewenste functies kan uitvoeren en ook de vormgeving klopt. Hierdoor is het mogelijk middels een paar klikken teksten en afbeeldingen gemakkelijk te wijzigen. Een WordPress site is voor iedereen geschikt.

nieuwe responsive wordpress website
de lint consultancy wordpress website kleidi
nieuwe responsive wordpress website
de lint consultancy wordpress website kleidi