WordPress onepager voor Nathali Vonk

De website voor Nathali Vonk is volledig ontwikkeld om alle informatie op de home pagina te tonen. Dit is dan ook de enige pagina op de gehele website: een wordpress-onepager. Alle informatie wordt op dezelfde pagina getoond. Toch zijn er voor de gebruiker wel menu-items geplaatst in de menu balk. Wanneer men op een menu item klikt zorgt het wordpress-thema wat gebruikt is ervoor dat je automatisch naar het aangeklikte onderwerp scrollt. Erg overzichtelijk en super gebruiksvriendelijk. Uiteraard heeft de website op mobiel dezelfde werking en is dus volledig responsive.

Logo-ontwerp

In samenwerking met grafisch vormgever Alexander Heemskerk is ook het logo voor Nathali Vonk ontwikkeld. Nathali werkt als coach en probeert bij het iedereen het vuurtje aan te wakkeren. Natuurlijk zit de vonk ook in haar achternaam, dit is mooi geval van toeval. In het logo is het vuur natuurlijk duidelijk terug te zien. Daarnaast wordt een felle kleur gebruikt in combinatie met wat zachter blauw.

Project
Onepager website

Klant
Nathali Vonk

Wat hebben we gemaakt
Responsive website
Onepager
Logo
Webhosting
Wordpress onderhoud

Vormgever
Alexander Heemskerk

Hoe het project is ontvangen

“Kleidi heeft de ideeën die ik in mijn hoofd had, vakkundig omgezet in een mooie website. Het was fijn samenwerken!”

Nathali VonkEigenaar nathalivonk.nl

Wat is een WordPress onepager?

Ook op zoek naar een wordpress-onepager zodat je al je informatie gemakkelijk op 1 pagina kwijt kan? Kleidi maakt een onepage website voor een voordelige prijs en hij wordt snel opgeleverd, soms al binnen een week. Daarnaast heb je als voordeel dat er vaak minder onderhoud nodig is aan de website. Nadeel is dat je maar 1 pagina hebt om te scoren op Google.