Nieuwe website voor tekstschrijver Daphne Stapel

Daphne Stapel is businesscoach en tekstschrijver. Voor Daphne hebben wij haar nieuwe website, volledig in nieuwe stijl, gerealiseerd.

Rebranding website

Daphne wou de transitie maken van haar bedrijfsmerk (soulwriting.nl) naar een meer persoonlijk merk (daphnestapel.nl). De kernwoorden die haar typeren zijn ‘puur’, ‘plain & simple’ en professioneel. Op basis hiervan hebben wij vanuit haar vorige website soulwriting.nl een rebranding gerealiseerd naar daphnestapel.nl. De kleuren zijn alleen qua tinten wat aangepast (iets frisser) en er is gekozen voor een nieuw webfont wat beter past bij Daphne Stapel. Zelf heeft Daphne, op basis van de nieuwe kleuren en het nieuwe lettertype, ook een nieuw logo laten maken. Tot slot zijn er foto’s gemaakt die goed moest aansluiten op het nieuwe ontwerp van de website. Doordat de website redelijk ‘plain en simple’ is zouden de foto’s juist kleurrijk mogen zijn voor de perfecte balans. Dit is uitstekend gelukt en dankzij een aantal fijne details is de website niet saai, maar wel rustig en professioneel.

Project
Website

Klant
Daphne Stapel

Wat hebben we gemaakt
Website tekstschrijver
Rebranding website
Complete huisstijl
Responsive

Hoe het project is ontvangen

“Klantvriendelijkheid is bij Tes een understatement. Hij is pas tevreden als jij dat bent en pakt snel door. Tes heeft
gezorgd voor een strakke, heldere vormgeving zonder al teveel poespas. Precies wat ik wilde.”

Daphne StapelEigenaar
Bekijk website

Ook een (rebranding) website nodig?

Heb je ook een website die je wilt re-branden? Wij kunnen je helpen door een gesprek aan te gaan met wat je wilt uitstralen en daar een passend design bij te bedenken. Het bepalen van een nieuw merk, een nieuwe strategie en de daarbij horende visuals (logo, kleuren, huisstijl) past helemaal in ons straatje. Of wil je gewoon een nieuwe website? Dat kan ook.

website tekstschrijver daphne stapel kleidi
website tekstschrijver daphne stapel kleidi
website tekstschrijver daphne stapel kleidi
website tekstschrijver daphne stapel kleidi