Tweetalige website voor café restaurant Captein & Co

Voor café restaurant Captein & Co in Amsterdam moest er snel een website gerealiseerd worden met een online reserveringssysteem.

Online reserveringssysteem

Vanwege Corona tijden en de verplichting om per 01-06-2020 te reserveren om een restaurant in te kunnen had Captein & Co snel een website nodig. En de website moest onder andere voorzien zijn van een online reserveringsyssteem. Kleidi heeft onderzoek gedaan naar een systeem wat paste bij Captein & Co, zonder al te veel extra kosten (of kosten per transactie) en kwam uit op Five Star Restaurant Reservations. Een systeem speciaal voor restaurants. Middels het invullen van je gegevens, het kiezen van een datum en aan te geven met hoeveel personen je bent werd voldaan aan de reserveringseisen. Verder is het online reserveringssysteem gebruiksvriendelijk en kunnen er nette bevestigingsmail verstuurd worden.

Tweetalige functie

Naast het online reserveringsyssteem was er nog een speciale eis aan deze website: de site moest tweetalig zijn, namelijk Nederlands en Engels. Het restaurant ligt op een locatie vlakbij het Centraal Station van Amsterdam en toeristen zijn dan ook een belangrijke doelgroep. Door het toevoegen van een speciale plug-in is de website in één klap multi-language-ready. Daarna moeten enkel nog de Engelse teksten toegevoegd worden. Nu is de website beschikbaar in zowel het Nederlands als Engels door middel van het kiezen van het juiste vlaggetje. Zo kun je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende talen.

Project
Website
Reserveringssysteem

Klant
Captein & Co

Wat hebben we gemaakt
Tweetalige website
Reserveringssysteem
Diverse formulieren
Responsive website
Restaurant menu

Hoe het project is ontvangen

“De website is erg mooi geworden en het is heel makkelijk om zelf dingen aan te passen!”

Ruud von der MöhlenEigenaar Captein & Co
Bekijk website

Ook een website voor je café of restaurant?

Heb je ook een website nodig voor je restaurant of café? Kleidi kan deze in korte tijd realiseren. Uiteraard is het mogelijk om een online reserveringssysteem in te bouwen speciaal voor de horeca branche. De website kan natuurlijk ook in meerdere talen opgeleverd worden.

meertalige wordpress website restaurant kleidi
reserveringssysteem website restaurant multi language
meertalige wordpress website restaurant kleidi
reserveringssysteem website restaurant multi language