Website financiële coaching voor zzp’ers

Voor Lisette Hoogenstrijd is cashflowsupport.nl in het leven geroepen. Al een tijdje was zij zelfstandig bezig en nu was het nodig om ook een online visitekaartje te hebben. De opdracht was compleet: van huisstijl en logo tot webteksten en positionering. Van daaruit is de volledige website ontwikkeld.

Zo is het logo gebaseerd op jaarringen van een boom – waarin je zowel goede als slechte jaren hebt, maar waar ook kracht naar voren komt en groei. Het logo is dan weer zo aangepast dat er zowel een C als een S in te zien is, van CashflowSupport.

Daarnaast is er een passend lettertype gekozen en de kleuren rood en blauw die ook in een verloop getoond kunnen worden om zo elementen net wat meer onder de aandacht te brengen.

Naast het logo en de huisstijl zijn de webteksten en positionering verzorgd door Daphne Stapel. Zo is er een hele heldere indeling van de site, wordt duidelijk gecommuniceerd wat de diensten zijn en kan de bezoeker zo fijn door de site heen navigeren.

Er is een contactformulier gerealiseerd en een pagina met veelgestelde vragen, allemaal in lijn met het logo en de ontworpen huisstijl.

Project
Website

Klant
CashflowSupport

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Logo
Huisstijl
Veelgestelde vragen
Contactformulier
Technisch onderhoud

Tekstschrijver + positionering
Daphne Stapel

Vormgever
Andrea Fuchs

Hoe het project is ontvangen

“Ik heb heel fijn met Tes en zijn team samengewerkt. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en er wordt snel geschakeld. Super trots ben ik op het resultaat!”

Lisette HoogenstrijdEigenaar CashflowSupport
Bekijk website

Een nieuwe website voor (financiele) coaching?

Ben je coach en wil je ook graag een nieuwe website? Zorg dan dat je een goedwerkende website hebt als online visitekaartje. Fijn voor de bezoeker en het geeft de (potentiële) klant net dat beetje extra vertrouwen. Bovendien onderhoudt Kleidi je website na oplevering.

website financiele coaching cashflowsupport
nieuwe responsive website veelgestelde vragen
website financiele coaching cashflowsupport
website financiele coaching cashflowsupport