Nieuwe website Stone22

  • Nieuwe website
  • Huisstijl
  • Tweetalig
  • Responsive
  • Redigeren 
  • Vertalen

Stone22 is een ervaren en gedreven team van projectontwikkelaars en vastgoedmanagers. Zij ontwikkelen, herontwikkelen en managen gebouwen. Dan wil je graag dat je website je expertise uitstraalt en is het belangrijk dat er een mooie, nieuwe website wordt ontwikkeld. Kleidi heeft een strak en clean WordPress thema uitgekozen als fundament voor de website. Door daarboven op een aantal fijne aanpassingen te maken is deze mooie website gebouwd.

Beeld was een belangrijke pijler en aangezien Stone22 al vele gebouwen heeft (her)ontwikkeld waren er vele mooie beelden beschikbaar. Door het kiezen van de juiste beelden is een rustige, maar strakke uitstraling gerealiseerd. In combinatie met een mooi lettertype en zorgvuldig gebruik van de accentkleur is dit het resultaat. Op korte termijn wordt de website vertaald naar het Engels waarbij Kleidi de teksten redigeert en vertaald.

Bekijk website

Vooral het projectenportfolio van STONE22 is zo interessant geworden. Het was een feestje om samen te werken Tes!

Suzanne HansenProjectmanagement

Ook een nieuwe website?

Op zoek naar een nieuwe website? Of kan de huidige site wel een opknapbeurt gebruiken? Een nieuwe website kan snel gebouwd worden en zorgt ervoor dat je site weer helemaal bij de tijd is en de komende jaren mee kan. Ook kan Kleidi ingeschakeld worden voor het redigeren en vertalen van website teksten.

Nieuwe website laten maken