SALESCYCLEGROUP | CONVERSIE WEBSITE

recent

 

  • Chatbox – met off- en online mogelijkheden
  • SEO – iedere pagina geoptimaliseerd
  • Conversie gericht

 

Salescyclegroup geeft workshops/trainingen in Sales en commercieel leiderschap voor individuen, teams en organisaties. Bij het opstarten van Salescyclegroup is Camiel (oprichter) zelf begonnen met een simpele wordpress-website. Na een jaar was het tijd om het professioneler aan te pakken en in plaats van een presentatie-website een modernere website te bouwen die ook bezoekers ook converteert. Kleidi heeft deze website gemaakt.

De eerste uitdaging was het juist vaststellen van de identiteit en propositie. Aan de hand daarvan hebben we een structuur ontwikkeld waar je als bezoeker op de home pagina al de juiste keus zou moeten maken. Daarnaast is er door het toevoegen van voldoende testimonials en call-to-action buttons alles gericht op conversie. Je kan zelfs pagina’s delen met mensen waarvan jij denkt dat het interessant is voor ze.

Uiteraard heeft ook de vindbaarheid op zoekmachines aandacht gekregen door een basis SEO optimalisatie neer te zetten. Alle pagina’s zijn geoptimaliseerd. Tot slot is er een chatbox mogelijkheid op de website. Deze is vanuit een App simpel aan en uit te zetten en biedt de bezoeker de mogelijkheid op elk gewenst moment om hulp te vragen.

Zeer waarschijnlijk zal Kleidi in de toekomst ook een Engelse vertaling van de website realiseren en zal er ook op SEO gebied een volgende stap genomen worden.

 

Bekijk de website

Ook zo’n website nodig? Neem contact op.