Responsive website

Voor OES Group heeft Kleidi inmiddels al twee websites gemaakt. De eerste was een simpele presentatie website, maar de tweede site werd al een stuk uitgebreider. Met maar liefst 16 pagina’s en een vernieuwd design is een hele strakke en overzichtelijk responsive website neergezet.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal is zorgvuldig uitgezocht door onze grafisch vormgever en passend gemaakt in formaat en kleurstellingen. Zo vind je bij elke markt waarin OES Group actief is afbeeldingen die passend zijn. En hetzelfde geldt voor de producten die aangeboden worden. Daarnaast zijn speciaal voor OES, in de stijl van het logo, icoontjes ontwikkeld voor alle ‘market’ pagina’s.

Responsive

Er is ook extra aandacht besteed aan de vormgeving op mobiel en tablet. Iedere pagina is individueel nagelopen en behandeld om ook op de tablet en/of smartphone een zo’n gebruiksvriendelijk mogelijke weergave te tonen.

Bekijk website
responsive website oes kleidi webdesign
  • Redesign website
  • Ontwerpen van iconen voor producten en markten
  • Responsive site
  • Logo ontwerp
  • Beeldmateriaal

In een korte periode heeft Kleidi de perfecte website voor ons gerealiseerd.

Frits VerbruggenCEO OES Group

Ook een responsive website?

Een responsive website is in feite een site die op alle verschillende apparaten in verhouding een gebruiksvriendelijk scherm vertoond. In de huidige tijd is het inmiddels een vereiste dat je site ook goed functioneert op iedere smartphone of tablet afmeting. Wil je ook een responsive website? Bekijk de opties.