Redesign website Pluut & Partners

Pluut & Partners staat voor slim en zorgzaam organiseren. Zij bieden actieonderzoek (van opleiding tot uitvoering), programma- en projectmanagement en strategisch advies aan. Daarnaast hebben ze ook nog zelf een aantal producten ontwikkeld. Dit vroeg om een redesign website.

Daarom werd het tijd om de huidige website een goede makeover te geven. Er is een prachtige redesign website ontwikkeld in samenwerking met Flabbergasted. Zo is de oude website getransformeerd tot een frisse, moderne online omgeving.

Het redesign kenmerkt zich door het behoud van het eigen kleurenpalet en logo, terwijl er tegelijkertijd vernieuwing is doorgevoerd met speciaal ontwikkelde iconen en unieke vormen. Deze elementen zijn dan weer naadloos geïntegreerd en geven de site een onderscheidende en professionele uitstraling.

Een opvallende toevoeging aan onze website zijn de ‘paspoortjes’ voor elk teamlid, die niet alleen persoonlijkheid toevoegen maar ook transparantie en verbondenheid binnen ons team benadrukken. Daarnaast biedt de website een duidelijk overzicht van klantcases en actuele nieuwsitems, allemaal vormgegeven in een aantrekkelijke, moderne stijl die de gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Bovendien beschikt de site over een strak vormgegeven contactformulier, waardoor klanten en geïnteresseerden gemakkelijk met ons in contact kunnen treden.

De betrokkenheid van Kleidi stopt niet na oplevering van de website; we blijven de site periodiek onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de website niet alleen veilig en snel blijft, maar ook optimaal blijft functioneren.

Project
Redesign website Pluut & Partners

Klant
Pluut & Partners

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Paspoort teamleden
Iconen
Bouwen van een nieuwe huisstijl
Unieke vormen
Klantcases & nieuws
Contactformulier
Onderhoud website na oplevering

Reclamebureau
Flabbergasted

De oude website van Pluut & Partners

oude website pluut partners

De nieuwe redesign website van Pluut & Partners

nieuwe redesign website pluut partners

Hoe het project is ontvangen

“Als je een website bouwt met Tes doe je dat echt samen en dat is een heel prettige samenwerking! Tes is altijd snel te bereiken en zoekt grondig uit of out-of-the-box wensen mogelijk zijn. Heel erg bedankt Tes, op naar de volgende? 😉”

Bente van den AkkerPluut & Partners
Bekijk website

Ook een redesign van je website nodig?

Dit redesign illustreert hoe Pluut & Partners voortdurend streeft naar verbetering en innovatie, met als doel een superieure gebruikerservaring te bieden. Ook toe aan een website redesign die je bedrijf perfect vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

redesign website onderzoek advies overheid
nieuwe professionele wordpress website kleidi pluut partners
redesign website onderzoek advies overheid
nieuwe professionele wordpress website kleidi pluut partners