Redesign website voor Jacqueline Wiener

Samen met vormgeefster Andrea Fuchs realiseerden we de nieuwe website voor Jacqueline Wiener. Haar oude website matchte niet goed genoeg meer en dus moest er een redesign van haar website komen. Nieuwe kleuren, nieuw lettertype én een nieuw logo.

Jacqueline is coach op het gebied van natuurlijk leiderschap waarbij zij zichzelf en anderen wilt laten groeien. Hier moest de nieuwe website naadloos op aansluiten. In het nieuwe logo is een een pentagram opgenomen. Deze vorm laten we op diverse plekken terugkomen door afbeeldingen in de vorm van een pentagram te tonen.

De kleuren lichtblauw, oranje én groen/turquiose laten we op herkenbare plekken terugkomen. Onder het kopje inspiratie komen haar recente blogs en podcasts tevoorschijn. De podcasts worden embedded vanuit Spotify en op de site geplaatst. Ook is er de mogelijkheid haar boek aan te schaffen via de website. Tot slot is er een koppeling gemaakt met het aanmeldformulier voor haar nieuwsbrief en Mailchimp. Zo komen aanmeldingen direct in de juiste lijst terecht.

Project
Website

Klant
Jacqueline Wiener

Wat hebben we gemaakt
Responsive website
Mailchimp koppeling
Nieuwe huisstijl
Nieuw logo
Podcasts
Webhosting
Onderhoud

Vormgever
Andrea Fuchs

Hoe het project is ontvangen

“Tes is deskundig, werkt snel en het is een plezier om met hem samen te werken. Als je behoefte hebt aan een goed functionerende (nieuwe) website, dan beveel ik Tes van harte aan!”

Jacqueline WienerExecutive coach
Bekijk website

Ook een redesign website nodig?

Wil je ook graag een nieuwe website? Of is je huidige site toe aan een redesign? Samen met professionele vormgevers realiseren we in no-time een nieuw, passend ontwerp. En deze bouwen we dan ook gelijk om voor je tot een strakke en frisse website.

nieuwsbrief koppeling mailchimp gravity forms
website boek verkopen
nieuwsbrief koppeling mailchimp gravity forms
website boek verkopen