QBiDD | ANIMATIE WEBSITE

nog meer

 

  • Speciale afbeeldingen banner
  • Animatietekeningen
  • Logo design

QBiDD is een website gericht op Human Resources en hun core business is gradar functiewaardering. Daarnaast bieden zij ook nog andere diensten aan zoals arbeidsrecht en coaching. Vanwege de samenwerking met gradar hebben zij een behoorlijke USP. Mede hierdoor wilden zij een website laten ontwikkelen om zo hun dienst te kunnen presenteren aan (potentiële) klanten.  Dit wilden zij graag doen op een eigen en kenmerkende wijze. Na diverse brainstormsessies is uiteindelijk bedacht om verschillende animaties achter elkaar te plaatsen. Elke animatie staat voor een dienst en al deze animaties naast elkaar lijken weer op één lange animatie.

Dit vroeg om wat customized werk. Het resultaat mag er zijn. Samen met een specialist zijn 6 verschillende animaties ontworpen, gebaseerd op de 6 diensten.  Wanneer men met de muis over een bepaalde dienst gaat verandert een specifiek element in een andere kleur. Op de detailpagina van die dienst is alleen de animatie van die dienst gehighlight. Dit geeft een mooi effect en samen met de eigen kleurencombinatie is het resultaat een website die past bij de gewenste uitstraling van QBiDD.

Tot slot is het logo ontwikkeld. De kleine i staat voor de mensen en zowel het puntje als het streepje van de i komen ook weer terug in de Q. Daarnaast is gekozen voor een kleurencombinatie van grijs (zakelijk, vertrouwelijk) en lichtgroen (fris en modern). Deze kleuren komen door de hele website weer terug.

Bekijk QBiDD

Ook zo’n website nodig? Neem contact op.