Professionele website voor Elbrons BV

Voor Elbrons BV heeft Kleidi niet alleen een nieuwe professionele website gerealiseerd, maar heeft het samen met vormgever Alexander Heemskerk ook de volledige huisstijl (inclusief logo en video’s) ontwikkeld.

Professioneel webdesign

Als eerste is gestart met het creëren van een nieuw logo voor Elbrons. In de branche waarin zij werken zijn warmte en kou elementen die veel gebruikt worden. Dit is ook duidelijk terug te zien in het logo. Niet alleen komen de kleuren rood en blauw (warm en koud) terug in het logo, maar ook het warm-koud element zie je terug in de vorm en op het punt waar de kleuren elkaar kruisen.

Deze stijl is doorontwikkeld in de gehele website. De afbeeldingen hebben een overlay gekregen in dezelfde kleurstelling en het lettertype in het logo is doorgevoerd door de hele website voor alle kopteksten. Tot slot zijn alle video’s voorzien van een begin- en eindframe in de eigen huisstijl.

Project
Website

Klant
Elbrons BV

Wat hebben we gemaakt
Professionele website
Video’s
Logo
Huisstijl
SEO optimalisatie

Vormgever
Alexander Heemskerk

Hoe het project is ontvangen

“Tes is erg betrokken bij het opstellen van de website, die niet schroomt om eigen perspectieven te delen en bespreekbaar te maken. Wij zijn erg tevreden en bij het opstellen van de eerstvolgende website zullen wij zeker contact opnemen met Kleidi.”

Therry BaasTechnical & Commercial Manager
Bekijk website

Ook een professionele website laten maken?

Wil je ook een nieuwe, professionele site? Kleidi zorgt voor een site met een professioneel webdesign waardoor het de juiste uitstraling krijgt. Indien nodig verzorgen we de volledige huisstijl voor je, van het creëren van een logo en passend lettertype tot het editen van video’s in de eigen stijl.

elbrons professionele website kleidi
professionele website kleidi webdesign
elbrons professionele website kleidi
professionele website kleidi webdesign