Professionele huisstijl & website voor Berrens Maritime

Voor Berrens Maritime heeft Kleidi de volledige huisstijl vorm gegeven en op basis daarvan de nieuwe website gerealiseerd.

Website

Frank van Berrens Maritime vroeg Kleidi om in korte tijd een simpele, overzichtelijke website te bouwen. Binnen twee weken was de website live. Er is gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal wat naadloos aansloot op het ontwerp van de website. Er zijn vier pagina’s aangemaakt om het overzichtelijk te houden en het simpel te houden voor de bezoeker. Door Google Analytics te koppelen aan de website wordt maandelijks bijgehouden hoeveel bezoekers er zijn en welke pagina’s ze bezoeken. In de toekomst is er de wens de website uit te breiden naar meerdere talen.

Logo & Huisstijl

In samenwerking met Alexander Heemskerk heeft Kleidi de volledige huisstijl van Berrens Maritime ontworpen. Allereerst is begonnen met het logo, dit bevat een sextant (navigatieinstrument) en de Nederlandse vlag in de vorm van golfjes. Aan de hand hiervan zijn er ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen ontworpen (zie hieronder) waardoor er een volledige professionele huisstijl is gerealiseerd voor Berrens Maritime.

Project
Website

Klant
Berrens Maritime

Wat hebben we gemaakt
Professionele website
Complete huisstijl
Logo
Responsive design

Wat hebben we gemaakt
Alexander Heemskerk

Hoe het project is ontvangen

“Working with Tes from Kleidi.nl is a pleasant experience: By listening well to his client, my site was up and running in no time in the way I had foreseen it. Effective!”

Frank BerrenesOwner Berrens Maritime
Bekijk website

Ook een professionele huisstijl nodig?

Heb je een nieuw product, bedrijf of dienst gelanceerd en een nieuw logo of volledige huisstijl nodig? Kleidi maakt niet alleen logo’s naar wens, maar kan ook een volledig pakket – bestaande uit o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en logo – op maat maken. Uiteraard kunnen we deze huisstijl verwerken in een (nieuwe) website.

professionele huisstijl logo ontwerp kleidi
professionele huisstijl visitekaartjes berrens maritime kleidi
professionele huisstijl logo ontwerp kleidi
professionele huisstijl visitekaartjes berrens maritime kleidi