Presentatie website voor SKILLED

Voor de SKILLED methode, een methode om training te laten beklijven en ontwikkeling te borgen, vroegen oprichters Camiel Klinkhamer en Jorien Licht-Geerts of Kleidi binnen een week een presentatie website van deze methode zou kunnen realiseren. Dat wil zeggen een online visitekaartje van SKILLED.

Online visitekaartje

De site moest alle benodigde informatie bevatten, in eerste instantie niet te groot zijn, maar ook zeker niet te klein. We zijn snel van start gegaan en hebben de site ingedeeld in vier pagina’s met op home de belangrijkste informatie (zoals wat de methode is) en passend beeldmateriaal en een video. Binnen 6 dagen hebben we deze presentatie website ontwikkeld en live gezet, inclusief meerdere aanpassingsrondes.

Blog

De website is bedoeld voor trainers en SKILLED is een methodiek die gebruikt wordt door trainers om resultaten te bevorderen bij individuen en/of teams. Het idee is om zoveel mogelijk trainers bij elkaar te brengen zodat dit een eigen community wordt. Er is daarom ook een nieuws-sectie op de website te zien met interessante artikelen die direct gedeeld worden met alle trainers zodra deze geplaatst worden.

Project
Website

Klant
SKILLED

Wat hebben we gemaakt
Responsive website
Pop-up formulieren
MailBlue emailmarketing
Webhosting

Hoe het project is ontvangen

“De website voor SKILLED was binnen een week in de lucht, goed werk!”

Jorien Licht-GeertsPartner SKILLED methode
Bekijk website

Wat is een presentatie website?

Een presentatie website is eigenlijk een online visitekaartje van jouw dienst of product. Met als voornaamste doel om online zichtbaar te zijn, dus het hebben van een website waar geïnteresseerden op kunnen kijken en alle informatie kunnen vinden. In eerste instantie zitten er geen verdere doelen aan de website zoals conversies realiseren of iets dergelijks. Op een later moment kan dit natuurlijk wel worden toegevoegd indien gewenst.

presentatie website skilled methode
presentatie website skilled methode
presentatie website skilled methode
presentatie website skilled methode