Praktijk website voor dierenkiniek

Wat gebeurt er als je een dierenarts en een praktijkmanager/paraveterinair samen zet? Juist, dan willen ze graag hun eigen dierenkliniek opzetten. En zo geschiedde, Mirjam en Else hadden de naam ook al klaar: Dierenkliniek Samen. Het logo was er, de locatie in Den Haag was er, maar nu moest er nog een website komen.

Samen met Daphne Stapel – verantwoordelijk voor de teksten en positionering van de website – realiseerde we dierenklinieksamen.nl. Op basis van de huisstijl werd een vriendelijke, duidelijke vormgeving gerealiseerd, maar toch met een eigen identiteit.

De website toont alle belangrijke informatie die een dierenkliniek moet hebben: openingstijden, welk zorg er geboden wordt, een spoednummer en alle diensten. Daarnaast wordt er een nieuwsarchief opgebouwd met interessante nieuwtjes én kun je middels verschillende formulieren contact opnemen of je huisdier aanmelden.

Project
Praktijk website dierenkliniek

Klant
Dierenkliniek Samen

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Beeldselectie
Contactformulier
Nieuws
Aanbod
Technisch onderhoud

Tekstschrijver + positionering
Daphne Stapel

Hoe het project is ontvangen

“Wij van Dierenkliniek Samen zijn heel blij met onze website die door Tes is opgezet. Al onze wensen -en dat waren er niet weinig- zijn op onze prachtige site terecht gekomen. Mooie foto’s, fijne teksten en een goede samenhang tussen de verschillende onderwerpen. De snelle reactietijd en ondersteuning bij kleine wijzigingen wordt door ons ook zeer gewaardeerd.”

Else de Klerk & Mirjam BauerhuitOprichters Dierenkliniek Samen
Bekijk website

Een nieuwe praktijk website voor jouw kliniek of praktijk?

Ben je dierenarts of geef je ook trainingen/coaching? Dan is een goedwerkende website als online visitekaartje natuurlijk heel fijn. Het geeft de (potentiële) klant net dat beetje extra vertrouwen. Bovendien onderhoudt Kleidi je website na oplevering.

Responsive formulier design website
Dierenkliniek nieuws website praktijk
Responsive formulier design website
Dierenkliniek nieuws website praktijk