PIETENBRIEFJES | ONEPAGER WEBSITE

meer

 

  • Product beschrijving met in eigen stijl ontworpen graphics
  • fold-out functie om meer informatie in te zien vanwege one-pager functionaliteit
  • Pop-up formulieren & toekomstige iDeal koppeling

 

Na het opleveren van de website demaatschappelijkleider.nl werd Kleidi benaderd door een kennis van de eigenaar daarvan. Hij vond de website er mooi uitzien en wou graag zelf een website voor een nieuw product: pietenbriefjes.nl

Kleidi is daarna aan de slag gegaan. Eerst met het opleveren van een ontwerp (middels een schetsprogramma) en daarna op een testomgeving. Het moest vooral een overzichtelijk website worden met als doel de pietenbriefjes duidelijk uit te leggen en natuurlijk te kunnen verkopen. Hiervoor leek een one-pager website ons het meest geschikt.

De productomschrijving is heel overzichtelijk gerealiseerd en met afbeeldingen die gemaakt zijn door een illustratrice. In de sfeer van Sinterklaas natuurlijk. Wil je meer informatie inzien kun je dat door middel van een fold-out functie bekijken. Met een druk op de knop verschijnt er nog een extra alinea die met dezelfde druk weer verdwijnen kan.

Het bestellen gaat nu nog via een formulier, dat omhoog komt op dezelfde pagina bij het drukken op de knop. De menu items zijn gekoppeld aan plekken op de pagina waardoor je direct scrollt naar de juiste plek. Voor versie 2.0 staat een koppeling met iDeal op de planning. Zo wordt het nog makkelijker om het product aan te schaffen.

 

Bekijk de website

Ook een website nodig? Neem contact op.