Pantergroep | Arbodienst website

meer

 

  • Mailchimp-integratie
  • Redesign oude website
  • Logo design
  • Pop-up formulieren

 

Pantergroep had een behoorlijk verouderde website en was dan ook toe aan vernieuwing. Inmiddels is de nieuwe website live met als belangrijkste USP een rebranding en een veel rustigere uitstraling. Het menu is versimpeld in het belang van de bezoeker, de kleurstellingen zijn aangepast, er is een nieuw logo ontwikkeld en er is een lettertype uitgekozen wat past bij de gewenste uitstraling van de Pantergroep.

Formulieren zijn op maat gemaakt en ook daar is qua ontwerp rekening gehouden met de gekozen styleguide. Door het toevoegen van een pop-up mogelijkheid hoeven bezoekers niet doorgeleid te worden naar een nieuwe pagina, maar kunnen ze direct contact opnemen met een pop-up formulier.

Tot slot is er een koppeling gemaakt met Mailchimp, een Marketing Automation programma. Alle gegevens vanuit formulieren op de website worden geïntegreerd met Mailchimp. Op deze manier verzameld Mailchimp alle data in juiste lijsten die later weer gebruikt kunnen worden om zo effectief en efficiënt mogelijk interessante informatie te versturen.

 

Bekijk Pantergroep

 

Ook een website zoals Pantergroep? Neem contact op.