Out of the box website voor Creative Agency ZEAL

ZEAL helpt je jouw (goede) doel te bereiken. Met creatief werk dat mensen raakt. Niet zomaar de volgende reclameboodschap, maar verhalen en beelden die het brein kriebelen en het gevoel prikkelen. Zodat je doelgroep, hup, in beweging komt. En je merk gaat gloeien van nieuwe levenslust.

Wanneer je zelf creatief te werk gaat wil je natuurlijk ook een website die hetzelfde uitstraalt. De website die ZEAL eerst had was alleen op mobiel goed te zien en dus is besloten een nieuwe website te laten maken. En niet zo maar eentje. Een out of the box website die eigenlijk twee sites herbergt. De website is op mobiel namelijk aanzienlijk anders dan op desktop. Zo worden beide bezoekers op een passende manier verwelkomt én met een ontwerp dat speciaal voor mobiel of desktop is gemaakt (door ZEAL).

Zowel op mobiel als desktop zijn de startschermen te vergelijken met een normaal startscherm op je computer of mobiel. Zo herken je dezelfde iconen en kun je alle ‘apps’ en folders aanklikken en de inhoud hiervan bekijken. Op dezelfde manier opgebouwd als je computer of telefoon maar met eigen content. Een super creatieve website hebben we op die manier kunnen realiseren.

Project
Creatieve out of the box website

Klant
Creative Agency ZEAL

Wat hebben we gemaakt
Out of the box website
Unieke mobile website
Pop-ups

Hoe het project is ontvangen

“Zonder maar ook een beetje rekening te houden met de beperkingen van wordpress gingen onze creatieve los met het bedenken en ontwerpen van onze 2 sites. 1 voor desktop en 1 voor mobile.
Tes realiseerde deze onmogelijke opgave op een zeer prettige manier. Met goede communicatie, humor en vakmanschap. Tes: YOU DIT IT! wauw.”

Hugo HeldenberghCreative Directeur ZEAL Creative Agency
Bekijk website

Ook een nieuwe, creatieve website?

Wil je iets anders dan alle anderen? Heb je daar voldoende budget voor? Dan kan Kleidi in samenwerking met een bijzondere vormgever of creatief reclamebureau (bijvoorbeeld ZEAL) ook een nieuwe, creatieve website voor jou bedenken.

out of the box website creatieve reclamebureau
out of the box website creatieve reclamebureau