ORSMOLEN | WEBSITE KAMER VERHUUR

nog meer

 

  • Boeking mogelijkheden door middel van kalender integratie
  • Presentatie van alle ruimtes en kamers & mogelijkheid tot geven van een review d.m.v. gastenboek
  • Video presentatie

De Orsmolen is gevestigd in Belgie, net over de grens van Nederland, en verhuurt diverse ruimtes voor overnachtingen, zaalverhuur, seminars en meer. Hiervoor moest een Belgische site (met .be extensie) gebouwd worden inclusief een boekingsysteem.

De website moet de slogan van Orsmolen ‘ Natuurlijk Ontspannend ‘ ook online uitbeelden. Door de mooie foto’s en de kleurstellingen wordt dit gevoel overgebracht op de bezoeker. Door ook nog een video op de home pagina toe te voegen krijg je gelijk een goede indruk van de locatie rondom de Orsmolen. Kleidi heeft geholpen deze video te editen en natuurlijk een prominente plek op de website te geven. Daarnaast moet het voor bezoekers mogelijk zijn om kamers te boeken.

Daarom is een boekingsysteem geinstalleerd. Wekelijks ontvangt De Orsmolen hierdoor boekingen van kamers. Aan de ‘achterkant’ van de website is een systeem ingebouwd waarbij men zelf de reserveringen kan managen door deze te accepteren, prijzen aan te passen (per seizoen) en meer.

Tot slot is een fotograaf ingehuurd om alle kamers professioneel te fotograferen. Per kamer worden dan ook gedetailleerde foto’s gedeeld om zo van te voren te kunnen bepalen welke kamer je het liefst zou willen boeken.

Als extra functie is een gastenboek ingebouwd, waar bezoekers hun ervaringen kunnen delen.

Bekijk de website

Ook zo’n website nodig? Neem contact op.