OPTINSIGHT | MEERTALIGE DATA WEBSITE

meer

 

  • Meertalige website (NL, ENG)
  • Chatbox
  • Live Twitter feed

Deze meertalige data website (Engels, Nederlands) is in eerste instantie nagebouwd vanuit een opgeleverde HTML one-pager. In de tussentijd zijn er diverse pagina’s bijgekomen en is de website beschikbaar in twee talen. OptInsight is een technologie dat bedrijven helpt om door het bieden van relevante content de kans op toestemming tot het verwerken van persoonsgegevens te vergroten. Er is dan ook een koppeling gerealiseerd tussen de technologie, de website en de formulieren op de site (Gravity Forms – geavanceerde versie).

De website heeft verschillende pagina’s in meerdere talen zoals de home page. Vanwege de relevantie van OptInsight worden er ook artikelen geschreven en is er een demo page. Tevens is er een Twitter-feed gerealiseerd die de tweets a la minute toont op de site.

In de toekomst zal OptInsight ook nog voorzien worden van een chatbox, zodat bezoekers gemakkelijk contact op kunnen nemen. Naast een chatbox komt ook SEO nog aan bod. Met de ervaring van Kleidi op dit gebied zal het doel worden om met sommige zoekwoorden op nummer 1 van pagina 1 te komen.

Bekijk OptInsight

Ook zo’n website nodig? Neem contact op.