Online webshop voor Nescius

Nescius inspireert om vanuit het psychoanalytische gedachtegoed dingen die je denkt te weten los te laten en te kijken vanuit een nieuwsgierige en niet-wetende houding. Nescius biedt je de mogelijkheid om op een andere manier te kijken naar jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Dit doen ze door bijeenkomsten te organiseren. Hiervoor kun je je aanmelden en daar is natuurlijk een website voor nodig. Omdat Nescius de bezoekers ook de mogelijkheid wilt geven tot afrekenen is er ook een webshop aan gekoppeld.

De online webshop is gerealiseerd met Woocommerce en gekoppeld aan Mollie. Mollie is een payment service en deze zorgt ervoor dat je betalingen kunt ontvangen via onder andere iDeal, Paypal en Credit Card.

Op de website zijn de bijeenkomsten aangemaakt als product en je kunt je aanmelden voor verschillende data. Het aantal beschikbare plekken voor een bijeenkomst is de voorraad. Je kunt veilig betalen en krijgt een nette bevestiging per mail. Ook is er een koppeling gemaakt met het boekhoudprogramma Exact zodat dit automatisch geregeld wordt en er geautomatiseerd facturen verstuurd worden.

Er is verder een agenda gemaakt, een koppeling met Mailchimp om mailadressen te verzamelen en e-mails te versturen én een koppeling met het Twitter account van Nescius om de meest recente tweets ook op de website te tonen. En dit allemaal volledig in een eigen huisstijl, ontwikkeld door vormgeefster Andrea Fuchs.

Project
Webshop

Klant
Nescius

Wat hebben we gemaakt
Woocommerce Webshop
Mailchimp koppeling
Koppeling boekhoudsysteem

Vormgever
Andrea Fuchs

Hoe het project is ontvangen

“Ik vond het heel fijn met Tes te werken. Hij is een echte professional die enorm meedenkt. Snel, betrouwbaar en wat een mooie website weet hij te bouwen. Fantastisch Tes!”

Wouter StroërFounder & Psychotherapeut
Bekijk website

Ook een online webshop?

Je product of dienst verkopen? Via iDeal, Credit Card, Paypal, Klarna of één van de vele andere opties? We adviseren je op maat voor een snelle online webshop. Dat kan via Woocommerce, maar ook via andere systemen zoals Plug & Pay en Shopify.

nescius online webshop woocommerce wordpress kleidi
nescius snelle online webshop woocommerce wordpress kleidi
nescius online webshop woocommerce wordpress kleidi
nescius snelle online webshop woocommerce wordpress kleidi