Onepage website voor Pietenbriefjes

Pietenbriefjes, opgericht door founder Rogier van der Maas, heeft zoals de naam al zegt briefjes ontworpen voor sinterklaas en zijn pieten. Wanneer de goedheiligman in Nederland is en een cadeautje komt brengen is het wel zo leuk een briefje voor hem achter te laten. Daar zijn de pietenbriefjes voor. Om het product op de markt te zetten en te verkopen moest er een website komen. Het liefst met alle informatie op één pagina: een onepage website. Kleidi heeft dit gerealiseerd volledig in stijl met de doelgroep en sinterklaas.

Alle informatie is op dezelfde pagina te vinden en opgedeeld in onderwerpen. Deze zijn simpel via het menu te bereiken of gewoon door naar beneden te scrollen. Daarnaast is er gekozen voor een speels lettertype wat past bij deze feestelijke periode. Om de pagina niet té lang te maken kan er op sommige plekken op een ‘lees meer’ tekst klikken. Hiermee wordt er meer tekst uitgeklapt. Handig en gebruiksvriendelijk. Om de Pietenbriefjes te bestellen is gebruik gemaakt van een pop-up formulier. Hierdoor is letterlijk alle informatie vanuit één en dezelfde pagina te bereiken.

Project
Website

Klant
Pietenbriefjes

Wat hebben we gemaakt
Onepage website
Uitklapfunctie
Diverse formulieren
Parallax effect
Website design
Responsive
Pop-up formulier
WordPress

Hoe het project is ontvangen

“Voor Pietenbriefjes.nl was ik op zoek naar een snelle, betrouwbare website bouwer die op korte termijn mijn website kon bouwen. Kleidi heeft in twee weken tijd, precies binnen de deadline opgeleverd wat ik nodig had en wat was afgesproken. Ik ben erg tevreden met de vertaling van een concept naar de webpagina. De service van Kleidi is goed, duidelijk advies en de samenwerking is altijd prettig.”

Rogier van der MaasFounder Pietenbriefjes
Bekijk website

Wat is een onepage website?

Een onepage website is een website waarbij alle informatie op één en dezelfde pagina wordt getoond. Dat maakt het erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een onepage website heeft geen beperkingen en is geschikt voor zowel website als webshop.

onepage website pietenbriefjes wordpress webshop laten maken
onepage website wordpress
onepage website pietenbriefjes wordpress webshop laten maken
onepage website wordpress