NAP Amsterdam | website restaurant

meer

 

  • Reserveringsmodule: middels één druk op de knop een tafeltje bij NAP reserveren
  • Responsive menukaart: Strakke menukaart die op elk device goed zichtbaar is
  • Facebook-koppeling: Elke post op Facebook van NAP wordt ook op de website mooi weergegeven

 

napamsterdam.nl; Samen met partner Hakapero deze klus binnen gehaald: NAP Amsterdam is een restaurant op Ijburg en had een verouderde website. Door het kiezen van een mooi, nieuw thema is de content in een chiquere lay-out weergegeven én met een eigen identiteit. Dat is te zien aan bijvoorbeeld de kleur blauw van het logo die weer terugkomt in diverse call-to-actions.

Een belangrijk verzoek van NAP was om het menu niet meer als pdf weer te geven, maar als tekst. Zodat deze en makkelijk aan te passen is, maar ook responsive is. Dus zichtbaar op zowel laptops, tablets en smartphones. Kleidi heeft geholpen dit te realiseren als ook een reserveringsmodule van IENS. Middels één druk op de knop kan je bij NAP nu reserveren voor heerlijk etentje.

Via een andere plugin worden de nieuwsitems die gepost worden op Facebook mooi weergegeven op de website. Zo zullen ook bezoekers op de hoogte zijn van het laatste nieuws zoals wanneer de eerstvolgende pubquiz is bijvoorbeeld. Tot slot is er ook nog een pagina met inspiratie gerealiseerd. Hier is een fotograaf voor ingeschakeld en kun je gelijk zien hoe NAP er van binnen uit ziet.

 

Bekijk napamsterdam

Ook een nieuwe website nodig? Neem contact op met Kleidi.