Multilanguage coach website voor Au Bord Du Chemin

Au Bord Du Chemin is van Linda Hennig. Als life coach helpt zij cliënten dichter bij hen zelf te komen.
Dit doet zij door het gebruik van verschillende werkvormen. Zo wordt er gebruik gemaakt van de TMA (Talenten Motivatie Analyse) talententest om goed zicht te krijgen op je talenten.

Om de praktijk en haarzelf online te presenteren moest er een nieuwe multilanguage coach website komen. Door middel van een duidelijke structuur en passende kleuren is een website op maat gemaakt. De homepagina start met een video als mooie metafoor om ‘de reis’ aan te gaan. Verder is er een blogfunctie aan de website toegevoegd en zijn er op iedere pagina referenties te lezen. Ook is er pagina met veelgestelde vragen. De website is vertaald naar het Engels waardoor de website in twee talen te bekijken is.

Project
Meertalige website

Klant
Au Bord Du Chemin

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Meertalige functie (NL/EN)
Video
Blog

Tekstschrijver & Positionering
Daphne Stapel

Hoe het project is ontvangen

“Tes (van Kleidi) heeft een heel mooie website voor me ontwikkeld. Hij was zeer servicegericht en hield alle stappen in het proces goed in de gaten. De communicatie was snel en erg prettig. Ik kan Kleidi van harte aanbevelen!”

Linda Hennig-WijmerEigenaar Au Bord Du Chemin
Bekijk website

Ook een multilanguage coach website?

Ben je ook op zoek naar een meertalige website of coach website? Kleidi maakt veel websites voor diverse coaches. Deze kunnen ook in meerdere talen gemaakt worden, bijvoorbeeld in zowel het Engels als het Nederlands, maar ook andere talen. En Kleidi onderhoud je website na oplevering.

Multilanguage coach website
Multilanguage coach website
Multilanguage coach website
Multilanguage coach website