Membership website voor Sociëteit de Vereeniging

Voor Sociëteit De Vereeniging bouwden we een compleet nieuwe membership website. Hun oude website kon niet meer gehost worden, dat herstelden wij eerst. Vervolgens gaven we de website een loginsysteem. Handig en overzichtelijk voor alle leden.

Website met login functie

De oude website werd niet meer ondersteund door de hostingpartij (de software was verouderd) en er moest dus een nieuwe site komen. Hier zaten nog wel wat uitdagingen aan zoals het creëren van een omgeving waarbij leden in kunnen loggen en hun eigen profiel hebben en kunnen beheren. Door het juiste thema met de juiste plug-in te combineren heeft Kleidi deze omgeving gerealiseerd in een gebruiksvriendelijke omgeving.

Evenementenkalender

De volgende uitdaging was het toevoegen van een evenementenkalender waarbij leden zich kunnen inschrijven voor bijvoorbeeld een wekelijks terugkerend diner, mét een mogelijke introducee. Ook dit is goed gelukt. Er is een mogelijkheid tot inschrijven en het toevoegen van een introducee. Zowel de inschrijver als de introducee worden daarna automatisch getoond in de lijst “Reeds aangemeld”. Tot slot is deze membership website op alle verschillende devices goed te gebruiken (responsive).

Project
Membership website

Klant
Sociëteit de Vereeniging

Wat hebben we gemaakt
Membership website
Evenementenkalender
Login functie
Aanmeld functie

Hoe het project is ontvangen

“Het is een mooie site geworden, zowel op smartphone, iPad als op een desktop computer.”

Rob HunnegoBestuurslid Sociëteit de Vereeniging
Bekijk website

Ook een membership website?

Ook een website nodig waar leden zich moeten kunnen aanmelden, een profiel moeten hebben of andere vorm van inloggen? Kleidi heeft de expertise dit te realiseren in een gebruiksvriendelijke (WordPress) omgeving. Daarnaast zijn extra wensen, zoals een evenementenkalender, inschrijfmodule, betaalmogelijkheid allemaal mogelijk om te combineren.

membership website kleidi portfolio login module
membership website kleidi portfolio login module
membership website kleidi portfolio login module
membership website kleidi portfolio login module