Meertalige site Vinario advisory & Control

Vinario is een jong, fris en snelgroeiend kantoor gespecialiseerd in Advisory & Control. Zij zetten hun kennis en ervaring heel bewust in en werken voor organisaties die het maatschappelijk belang dienen. Met hun diensten helpen ze non-profit organisaties om financieel volledig in control te zijn. Zo dragen ze bij aan het succes van organisaties die op hun manier de wereld een beetje beter of mooier maken.

Hier was een passende website voor nodig die precies datzelfde uitstraalde: jong en fris en als extra wens/eis dat de website mee kan groeien met de organisatie. Samen met Daphne Stapel – verantwoordelijk voor de teksten en positionering – hebben we hier werk van gemaakt. Niet het standaard oudbollige recept, maar een frisse look & feel. Dit zie je niet alleen terug in de frisse kleuren, maar ook in een dynamische website met een moderne uitstraling.

Recent is de website ook vertaald naar het Engels waardoor er een meertalige site gerealiseerd moest worden. Zie hier het meegroeien met de organisatie. Inmiddels staat er een volledige website die te zien is in het Nederlands en Engels, zijn alle teamleden (individueel) toegevoegd en zijn er meerdere vacatures te vinden op de site.

Project
Meertalige site

Klant
Vinario

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Meertalige functie (NL/EN)
Vacatures
Uitgelichte teamleden
Contactformulier
Onderhoud website na oplevering

Tekstschrijver & Positionering
Daphne Stapel

Fotografie
Rachel Viersma

Hoe het project is ontvangen

“Tes is een natuurtalent! Wij krijgen vaak complimenten over de website en de vormgeving is te danken aan Tes.
Hij staat altijd paraat om eventuele zaken toe te voegen, alsook aanpassingen te doen. Ik raad eenieder die opzoek is naar een betrouwbare websitebouwer Tes aan!”

Jawad Ben MimounMede oprichter Vinario
Bekijk website

Ook een meertalige site?

Met een meertalige site kun je veel meer bezoekers bedienen. En wanneer je de functie hebt gerealiseerd en een tweede taal hebt toegevoegd is het ook super simpel om een derde, vierde of zelfs vijfde taal toe te voegen. Kleidi kan je helpen met een meertalige website én met het schrijven of vertalen van teksten.

wordpress design meertalige site kleidi vinario
vinario wordpress website onderhoud
wordpress design meertalige site kleidi vinario
vinario wordpress website onderhoud