Meertalige zaalverhuur site voor The Kings Ballroom

The Kings Ballroom is een meertalige site gericht op de verhuur van de locatie, een gebouw uit de 18e eeuw, voor trouwerijen, recepties, vergaderingen en andere wensen.

Verhuur website

De website is gebouwd om delen van de locatie te verhuren voor diverse aangelegenheden zoals private dining, trouwerijen, vergaderingen, recepties, muziekvoorstellingen of andere evenementen. Om de zaal te kunnen verhuren is een website gebouwd die een impressie geeft van de locatie. Door mooi beeldmateriaal te gebruiken in combinatie met een simpele, maar fijne kleurstelling krijgt de website een classy look & feel. Iets wat past bij de uitstraling van deze classy locatie.

Meertalige site

Om een breder publiek te kunnen bedienen is de website in twee talen geschreven; Nederlands & Engels. Een meertalige site is natuurlijk handig om niet alleen Nederlandstalige bezoekers te kunnen bedienen, maar ook Engelssprekende bezoekers zoals expats, vakantiegangers of reizigers. De locatie is immers ook geschikt voor vergaderingen voor grote(re) bedrijven. Door een koppeling te maken met de WPML plugin is het technische gedeelte door Kleidi gerealiseerd. The Kings Ballroom heeft zelf de teksten laten vertalen en deze aangeleverd aan Kleidi waarop Kleidi vervolgens de teksten heeft geïmplementeerd in de website. Iedere pagina is nu via een vlaggetje aan de rechterzijde ook in het Engels (of Nederlands) te bekijken.

Project
Meertalige website

Klant
The Kings Ballroom

Wat hebben we gemaakt
Tweetalige website
Responsive website
Contactformulier
Zaalverhuur

Vormgever
Alexander Heemskerk

Hoe het project is ontvangen

“Het is een mooie site geworden, zowel op smartphone, iPad als op een desktop computer.”

Alexander HeemskerkBestuurslid
Bekijk website

Ook een meertalige website?

Wil je ook een breder publiek bereiken? Of je op een buitenlandse markt begeven en dient je website zich ook in die taal te moeten presenteren? Het is mogelijk om binnen 1 dag een taal toe te voegen aan je website. Kleidi kan ook assisteren bij het optimaliseren van de internationale pagina’s voor zoekmachines en het vertalen van teksten.

meertalige website wordpress kleidi
tweetalig website formulier
meertalige website wordpress kleidi
tweetalig website formulier