Nieuwe website + Mailchimp nieuwsbrief ontwerp voor Leiderschap Vrouwelijke Artsen

De leergang strategisch leiderschap voor vrouwelijke artsen vind 2 x per jaar plaats. Er was hier echter nog geen website voor ontworpen, maar wel een folder. Vervolgens werd bij Kleidi de vraag neergelegd of de website in dezelfde stijl ontworpen zou kunnen worden.

Allereerst is geadviseerd bij het vastleggen van de domeinnaam en de hosting, welke is afgenomen bij Siteground. Hierna is een mooie, responsive website ontworpen in dezelfde stijl als de aangeleverde folder. Zelfs het kenmerkende rode pijltje komt op iedere pagina terug. Er zijn diverse formulieren ontwikkeld om aanmeldingen voor de leergang te registreren en aanmeldingen voor de nieuwsbrief direct naar mailchimp te leiden, een programma wat gebruikt wordt om nieuwsbrieven mee te versturen.

Mailchimp nieuwsbrieven

Nu er aanmeldingen voor de nieuwsbrief binnen komen is het ook de bedoeling hier wat mee te doen. Je hebt immers een lijst met contacten die nieuwsberichten willen ontvangen. De koppeling tussen Mailchimp en de website was al gerealiseerd. Nu moest er alleen nog een mooi ontwerp van de nieuwsbrief komen, in stijl van de website en folder. Op basis van deze stijl (kleuren, lettertypen) is een mooie responsive nieuwsbrief ontworpen. Deze wordt periodiek verstuurd en de teksten, onderwerpregels en afbeeldingen kunnen per keer aangepast worden.

Logo ontwerp

Voor diezelfde nieuwsbrief moest een logo ontworpen worden. Het moest in de bekende kleuren (rood/bruin) zijn en gebaseerd op het Franse LaPoste, het postbedrijf in Frankrijk. Hierdoor wordt de nieuwsbrief meer een merk. Na 2 aanpassingrondes is een mooi, strak icoon ontworpen volledig in stijl.

Project
Website + Nieuwsbrief ontwerp

Klant
Leiderschap Vrouwelijke Artsen

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Aanmeldformulier
Responsive
Webhosting
WordPress onderhoud
Mailchimp koppeling
Nieuwsbrief design
Logo design

Hoe het project is ontvangen

“Ben onder de indruk van de wijze waarop Tes mijn wensen vertaalde naar een heldere en overzichtelijke website en in een stijl die naadloos aansloot op mijn eigen huisstijl. Daarnaast is het gewoon prettig samenwerken met hem: hij doet wat hij zegt en reageert vaak nog sneller dan je verwacht.”

Maleene de RidderOprichter Lapost & Leiderschap Vrouwelijke Artsen
Bekijk website

Ook een ontwerp voor je nieuwsbrief?

Heb je hulp nodig met het koppelen van jouw email-tool, zoals Mailchimp, met je (WordPress) website? Kleidi zorgt ervoor dat aanmeldingen via je website direct in het emailprogramma én in de juiste lijst belanden. Daarna is het tijd je email vorm te geven. Welke content moet er verstuurd worden, in welke stijl en naar wie? Op basis van deze informatie creëren we een ontwerp die volledig aansluit op je wensen. Bekijk hieronder het ontwerp voor LaPost. Interesse of een vraag? Neem dan contact op met ons.

wordpress website mailchimp ontwerp specialist
wordpress website mailchimp ontwerp specialist
wordpress website mailchimp ontwerp specialist
wordpress website mailchimp ontwerp specialist