Plug & Pay webshop, SEO optimalisatie & MailBlue voor Klappe Training

Klappe Training wilt duurzaam werkgeluk realiseren voor 2 miljoen mensen in de zorg, onderwijs en overheid. Om een bijdrage aan dit mooie doel te kunnen leveren helpt Kleidi met de naamsbekendheid te vergroten door de vindbaarheid te optimaliseren. Daarnaast helpt Kleidi met het opzetten van webinars en een manier om tijdens het webinar een speciaal aanbod te kunnen aanschaffen.

Dit hebben we gerealiseerd door een koppeling te maken met Plug & Pay. Zij bieden kant en klare afrekenpagina’s aan, je kunt je producten gemakkelijk aanmaken én upsells instellen. Je kunt de webshop zelfs koppelen aan je eigen domeinnaam.

Op social media wordt geadverteerd en deze advertentie leidt naar een door Kleidi ontworpen landingspagina waar men zich kan inschrijven voor een webinar. De webinar is gemaakt in Zoom en inschrijvingen via de site komen direct in Zoom terecht. Door een koppeling met MailBlue wordt men op de hoogte gehouden en krijgen de aanmeldingen geautomatiseerd een herinnering én de inlog voor de webinar toegestuurd.

Verder helpt Kleidi met de online vindbaarheid te vergroten. Dit doen we door een content kalender te realiseren en te bepalen welke content – op basis van zoekwoorden en zoekvolume – gemaakt moet worden. De eerste resultaten (juli 2022) zijn al een feit. Op het eerste artikel wat gepubliceerd is wordt Klappe Training nu met gekozen zoekwoord gevonden in de top-10 resultaten van Google.

Project
Webshop
SEO
Geautomatiseerde e-mail campagnes

Klant
Klappe Training

Wat hebben we gemaakt
Plug & Pay webshop
SEO optimalisatie
MailBlue
Webinar inschrijvingen
Zoom webinars

Hoe het project is ontvangen

“De gouden regel in het ondernemerschap is: omring je met A-Players. Dat is Tes! Hij heeft aan (g)een woord genoeg. Een bevlogen en sympathieke vakman.”

Erwin KlappeFounder Klappe Training
Bekijk website

Plug & Pay koppeling nodig? SEO Optimalisatie? E-mails automatiseren?

In alle gevallen kun je bij Kleidi terecht.

webinar aanmeldformulier mailblue
plug & pay webshop afrekenpagina
webinar aanmeldformulier mailblue
plug & pay webshop afrekenpagina