KIKZ | NIEUWE CURSUS WEBSITE

meer

 

  • Responsive presentatie website
  • Pop-up integratie
  • Conversie-gericht & SEO optimalisatie

 

Kikz.nu heette eerst Kikz.org. , een website toe aan vernieuwing. Samen met Daphne Stapel van Soulwriting zijn we samen begonnen met het bouwen van www.kikz.nu.

Een nieuwe stijlgids zorgde voor de nieuwe, frissere kleurencombinatie van geel-oranje met blauw. Deze kleuren komen ook overal op de website terug in combinatie met een nieuw speels font. Afgestemd op de doelgroep (ouders van kinderen die naar school gaan). Samen met nieuwe foto’s is er een duidelijke, simpele presentatie website gerealiseerd.

Daarnaast worden er door Kikz workshops aangeboden en krijg je bij het verlaten van bepaalde pagina’s een pop-up scherm te zien om je er nog even aan te herinneren dat je hier aan deel kunt nemen. Ook zijn alle pagina’s SEO-geoptimaliseerd in samenwerking met tekstschrijver Daphne Stapel.

Voor de toekomst staat er voor deze cursus website nog een koppeling met Poppyz op de planning. Poppyz is een premium plugin waarmee eenvoudig een academie site (learning management system) opgezet kan worden. Gebruikers kunnen online inschrijven en betalen. Het gebruik van Poppyz is exclusief voor MPOP klanten.

 

Bekijk KIKZ

Ook een nieuwe website nodig? Neem contact op met Kleidi.