Jacqueline Wiener | Redesign website

nieuw meer

 

  • De website is responsive. Dat betekent dat deze zich aanpast aan ieder schermformaat
  • SEO consultancy: SEO en Google Analytics analyses
  • Redesign van de website

 

Jacquelinewiener.nl; De samenwerking met Jacqueline Wiener dateert van 2015. Jacqueline verzorgt op vrijwillige basis alle communicatie voor Kenchaan, een stichting die zich inzet voor het behoud van de unieke Zuid-Afrikaanse natuur en wildernis. Of Kleidi een (vrijwillige) bijdrage zou willen leveren door een website voor Kenchaan te maken? Maar natuurlijk. De website van Kenchaan is overigens hier te zien.

Een jaar later wou Jacqueline haar eigen website – jacquelinewiener.nl – een mooie update geven en hier heeft Kleidi bij geassisteerd. Het coachen van individuen en high performance teams is wat zij aanbiedt. De website kreeg een redesign:

Alle pagina’s zijn in een nieuw jasje gestoken, maar wel in een consistent design. Iedere pagina is op dezelfde manier opgebouwd en er is gewerkt met twee herkenbare hoofdkleuren, oranje en blauw.

Met een zichtbare agenda in de sidebar wordt er vanaf nu ook gefocust op SEO. Door zoekwoord-analyses probeert Kleidi het organisch bereik van Jacquelinewiener.nl te vergroten. Maandelijks maken wij nog nieuwe pagina’s op of brengen wij wijzigingen aan.

 

Bekijk Jacquelinewiener

Ook aanpassingen op je website nodig? Neem contact op met Kleidi.