ESB | Maatwerk website

recent

 

  • Mailchimp-integratie & koppeling met formulieren website
  • Eigen online identiteit door middel van gekozen huisstijl
  • Ontwerp van vormgever vertaald naar customized, responsive website op maat

 

ESB (eventsoftwarebenelux.com) was onderdeel van ESBTSB. De twee diensten (TSB staat voor ticketing software benelux) zijn los gekoppeld van elkaar. Daardoor was er een nieuwe website nodig voor de ESB tak. Kleidi is trots op het resultaat: 

Door te kiezen voor een origineel in plaats van standaard lettertype, een nieuw logo en 3 ‘eigen’ kleuren krijgt de website een eigen look. De drie kleuren die gebruikt worden in het logo (zwart, wit, blauw) komen overal terug op de website. De icoontjes worden weergegeven in een blauwe achtergrond en op ieder pagina is een blauwe header met een schuine afloop te zien. Dit vroeg om maatwerk en hierdoor krijgt de website echt een eigen look & feel volledig in de stijl van ESB.

Tot slot is er nog de koppeling van mailprogramma Mailchimp met de website. Alle formulieren die op de website gemaakt zijn zullen gekoppeld worden aan Mailchimp waarop deze naadloos op elkaar aansluiten en er geautomatiseerd berichten verstuurd kunnen worden.

De samenwerking tussen Kleidi en ESB zal nog een vervolg krijgen doordat Kleidi ook nog Mailchimp templates zal ontwerpen en klaarzetten.

Bekijk ESB

 

Ook een website zoals ESB? Neem contact op.