Responsive maatwerk website voor ESB

Event Software Benelux (ESB) is een toonaangevend, uniek softwarebedrijf voor de culturele sector en uitgeverijen. Opgericht en uitgevoerd door mensen met jarenlange ervaring in de culturele sector.
Vanuit Amsterdam zetten zij zich dagelijks in voor diverse klanten: belangrijke concertzalen, theaters, schouwburgen, musea, festivals en uitgeverijen in Nederland en België. Voor deze klanten ontwikkelen ze software op maat: Slimme planningssoftware voor de culturele sector is de slogan.

Voor ESB maakte Kleidi recentelijk een nieuwe website en werd een nieuwsbrief template voor Mailchimp ontwikkeld.

Voor de nieuwe maatwerk website werd een ontwerp aangeleverd welke Kleidi diende te bouwen binnen een WordPress omgeving. Dit zodat het gemakkelijk is om zelf teksten en afbeeldingen te wijzigen en blog berichten te publiceren.

De website heeft een vriendelijk, maar ook professionele look door het kleurgebruik én een custom font. Er zijn verder een aantal functionele add-ons toegevoegd aan de site.

Mailchimp

Allereerst is het formulier om in te schrijven voor de nieuwsbrief gekoppeld via het Mailchimp account. Dit zorgt ervoor dat inschrijvingen direct in de juiste lijst binnen Mailchimp terecht komen.

Op verzoek van ESB zijn er direct twee nieuwe nieuwsbrief designs ontwikkeld zodat ook deze in de toekomst verstuurd wordt in dezelfde stijl als de nieuwe website.

Chatfunctie

Tot slot is er ook een chatfunctie aan de website toegevoegd. Nu is het mogelijk om rechtsonder op de website direct in contact te komen met iemand van ESB voor al je vragen.

Project
Website + Nieuwsbrief

Klant
Eventsoftwarebenelux (ESB)

Wat hebben we gemaakt
Responsive website
Mailchimp nieuwsbrieven
Diverse formulieren
Chatfunctie
Google Analytics

Hoe het project is ontvangen

“We zijn erg blij met de hulp van Tes. Binnen korte tijd heeft hij goed werk verricht en ons ontzettend goed geholpen.”

Desirée de KoningManaging Director ESB
Bekijk website

Ook een maatwerk website, nieuwsbrief ontwerp of chatfunctie nodig?

Heb je ook een nieuwe WordPress website nodig en/of een nieuwsbrief ontwerp in dezelfde stijl? Of wil je juist beter bereikbaar zijn voor je bezoekers en deze gemakkelijker converteren? Dan kan een chatfunctie een fijne toevoeging zijn. Kleidi helpt je dit snel en gemakkelijk te realiseren.

maatwerk website kleidi
wordpress responsive maatwerk website
wordpress responsive maatwerk website
maatwerk website kleidi