Nieuwe donatie website Kenchaan Foundation

De Kenchaan Foundation zet zich in voor het behoud van de natuur en de kwetsbare ecosystemen van Zuid-Afrika. Zo geven ze deelnemers aan trails in Zuid-Afrika en Nederland een unieke natuurervaring. Het primaire doel: behoud van de unieke Zuid-Afrikaanse wildernis. Zij financieren en ondersteunen projecten die de lokale bevolking betrekken bij de ontwikkeling van de wildparken. Hiervoor was een nieuwe website broodnodig.

Samen met ZEAL Creative Agency en Melle Dotinga is deze donatie website op geheel vrijwillige basis gerealiseerd. 

De vormgeving komt volledig op het conto van ZEAL. De teksten zijn geschreven door Melle Dotinga. Kleidi heeft de website gebouwd en gezorgd voor een koppeling met betalingsplatform Mollie. Hier kan de stichting nu online donaties ontvangen. De donatieknop op de website is direct gekoppeld aan een formulier. Hier kan men zelf een bedrag invullen en daarna kiezen of ze eenmalig of periodiek willen steunen.

Project
Website / Webshop

Klant
Kenchaan Foundation

Wat hebben we gerealiseerd
Nieuwe website
Nieuwe huisstijl
Donatie mogelijkheid
Betalen met iDeal & CreditCard
Responsive website
Online documenten ondertekenen met GrabSign

Hoe het project is ontvangen

“Sinds jaren is Tes verbonden aan Kenchaan. Hij creëert en onderhoud onze website uitstekend! Wat ik echt onderscheidend vind, is zijn response tijd en enorme enthousiasme. Altijd meedenken en inleven met wat het beste is voor onze stichting en de mensen die onze website bezoeken. We zijn super blij met zijn kwaliteit en inzet!”

Andries van RozenKenchaan Foundation
Bekijk website

Een nieuwe doneer website of webshop?

Een project gestart wat ook wel een donatie functie kan gebruiken? Een goed doel wat wel wat extra (online) support kan gebruiken? Dan is een (WordPress) website een vereiste om je bezoekers goed te informeren over de huidige stand van zaken. Een doneer mogelijkheid geeft net dat beetje extra en maakt het voor de bezoekers makkelijker om te steunen.

Foundation stichting website doneren plugin wordpress
doneerfunctie wordpress website kleidi
Foundation stichting website doneren plugin wordpress
doneerfunctie wordpress website kleidi