Dierenarts training website voor Het Nest

Het Spaarne Veterinair kwam via vormgever Andrea Fuchs bij Kleidi terecht. De naam werd omgedoopt naar Het Nest en waar Andrea Fuchs een volledig nieuw logo en nieuwe huisstijl voor haar rekening nam, mocht Kleidi de nieuwe website gaan bouwen. Het Meest geeft training, coaching en begeleiding voor dierenartsen, artsen en klinieken.

Voor Het Nest werd dus een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Nadat de huisstijl gereed was heeft Kleidi in overleg Bernadette (eigenaar Het Nest) en Andrea (vormeefster) de website vorm gegeven. Met een prachtig kleurenpallet en heel eigen lettertype is er een leuke stijl gecreëerd. Verder is gewerkt met afgeronde blokken die de site heel eigen, maar ook overzichtelijk maken.

De achtergrondkleur van de website loop in een gradient verloop van boven naar beneden. Zo zie je linksboven een gele kleur en eindigt deze rechtsonder in het groen. Een mooi effect. Op de aanbod pagina is op een overzichtelijke manier het aanbod weergegeven door middel van tabjes. Zo kun je gebruiksvriendelijk schakelen tussen het aanbod – of je nu dierenarts bent, op zoek naar coaching- of trainingstrajecten of voor een persoonlijke leiderschapsreis wilt gaan.

Qua bijzondere functies is er een nieuws sectie aan de site toegevoegd die gemakkelijk bijgehouden kan worden. Zelf berichten schrijven en publiceren gaat heel simpel. Op de contactpagina is een mooi formulier toegevoegd en de website is uiteraard responsive.

Project
Dierenarts training website

Klant
Het Nest

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Huisstijl
Logo
Contactformulier
Nieuws
Aanbod
Gradient verloop

Vormgever
Andrea Fuchs

Hoe het project is ontvangen

“Ik ben tevreden over mijn website en het beheer daarvan. Tes werkt professioneel, denkt mee en reageert vlot.”

Bernadette van den BrinkEigenaar Het Nest
Bekijk website

Een nieuwe dierenarts website voor jouw praktijk?

Ben je dierenarts of geef je ook trainingen/coaching? Dan is een goedwerkende website als online visitekaartje natuurlijk heel fijn. Het geeft de (potentiële) klant net dat beetje extra vertrouwen. Bovendien onderhoudt Kleidi je website na oplevering.

huisstijl website gradient verloop
Dierenarts training coaching website
huisstijl website gradient verloop
Dierenarts training coaching website