De Lint Consultancy | Website

recent

 

  • Nieuwe huisstijl vertaald naar online presentatiewebsite
  • Eigen stijl gecreëerd door iconen en gradient achtergronden
  • Responsive op ieder device

 

Delintconsultancy.nl is zonder twijfel een hele mooie website geworden. Door het op de juiste manier toepassen van de gekozen kleurencombinatie is een aantrekkelijke en rustige website gerealiseerd. Door het groen hier en daar te mengen met het blauw en goud als accentkleur te gebruiken (maar niet té veel goud) in combinatie met het zandgele en paarse titels krijgt de website zowel een rustig als modern tintje. Én één met een eigen identiteit.

Als kers op de taart is er ook voor gekozen met gradient achtergronden te werken. Deze vind je terug op iedere pagina (achter de titel) en in de footer. Een gradient achtergrond is een overloop van de ene kleur, in dit geval groen, naar een andere kleur (blauw). Dit kan met elke kleur gerealiseerd worden en zowel van links naar rechts, van boven naar beneden als van linksboven naar rechtsonder (en vice versa).

De lettertypes zijn met zorg voor De Lint Consultancy uitgekozen en sluiten mooi aan bij het logo en de gekozen kleuren.

Uiteraard is ook deze website responsive waardoor men de website van mobiel tot tablet goed kan bekijken. De reacties op LinkedIn waren niet voor niets lovend.

BEKIJK DE WEBSITE

Neem contact op als je ook een website zoals deze wilt.