Woocommerce webshop voor De Betekenaar

De Betekenaar zet tekenen in als communicatietool. Hun slogan is niet voor niets: “iedereen kan tekenen, jij toch ook?”. Dit doen zij voor zowel bedrijven als particulieren. Zo zetten zij betekenaars in voor bedrijven om bijvoorbeeld praatplaten te maken van een presentatie of om iets anders in beeld te brengen.

Als particulier kun je hier workshops/cursussen aanschaffen om zelf tekenen in te zetten om elkaar beter te begrijpen. Zo zijn er trainingen om te volgen en/of online cursussen voor startenden en gevorderden tekenaars. Hiervoor is natuurlijk een fijne webshop nodig.

In samenwerking met Ben Peters van De Hondsdagen is een ontwerp ontwikkeld voor een nieuwe website + webshop. Zo moest er op de home pagina ruimte zijn voor een agenda en recente instagram posts, maar ook een overzicht van het aanbod. Er is een nieuw lettertype ontwikkeld in combinatie met de kleuren turquoise en geel. Dit zorgt voor een speels, maar professionele look & feel. Door de website heen is dit gecombineerd met illustraties van De Betekenaar zelf.

Aan functies geen gebrek. Er zijn koppelingen gerealiseerd met Wufoo (formulieren tool), The Huddle (online cursus aanbod met inlogfunctie voor een persoonlijk profiel) en Mailchimp (nieuwsbrief). Daarnaast is Woocommerce gebruikt om de webshop functie te realiseren. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke website waarbij je snel en gemakkelijk een aankoop kunt doen.

Koop je een cursus? Dan wordt er direct een account aangemaakt in The Huddle en krijg je (geautomatiseerd) een mail toegestuurd met je inlog. Uiteraard is het mogelijk om te betalen met iDeal, Credit Card en Paypal, maar het is ook mogelijk voor organisaties om op rekening te kopen.

Project
Webshop + Website

Klant
De Betekenaar

Wat hebben we gemaakt
WordPress webshop
Woocommerce
Blog functie
Wufoo koppeling
The Huddle koppeling
Online betalen met iDeal
Responsive

Hoe het project is ontvangen

“We zijn ontzettend tevreden met de samenwerking met Tes en de prachtige website die hij voor ons heeft gebouwd. We hadden een aantal specifieke wensen, oa voor een webshop, en die zijn stuk voor stuk ingelost. Tes werkt snel, denkt mee en laat zich vooral niet gek maken. De site loopt als een zonnetje en mocht er onverhoopt echt iets niet werken of onduidelijk zijn, dan kun je altijd nog even bij hem aankloppen. Mochten we nog verdere website-wensen hebben, dan weten we Kleidi zeker weer te vinden.”

Corine MatserMede oprichter De Betekenaar
Bekijk website

Ook een snelle en professionele webshop nodig?

Heb je ook een webshop nodig? Om een fysiek product of een online dienst  te verkopen? Wij realiseren razendsnel een nieuwe webshop. Afrekenen via diverse betaalmethodes en we assisteren met het koppelen van de juiste software. Op deze manier zorg je voor hogere (en snellere) omzet.

betaalpagina wordpress webshop woocommerce ideal mollie credit card
professionele webshop de betekenaar woocommerce
betaalpagina wordpress webshop woocommerce ideal mollie credit card
professionele webshop de betekenaar woocommerce