Meertalige corporate website voor WorkforceIT

WorkforceIT staat voor innovatieve HR-software en hun softwareportfolio bestaat uit best-in-class oplossingen voor onboarding, interne communicatie & micro learning. Het helpt organisaties bij het verwelkomen, verbinden, trainen en betrekken van hun medewerkers.

De website die zij hadden kon wel een nieuw jasje gebruiken en zodoende is Kleidi ingeschakeld. Er moest een nieuwe meertalige corporate website komen in een modern jasje. En zowel op mobiel als desktop een representatieve website weergeven.

Samen met vormgeefster Andrea Fuchs is een nieuw web-only logo ontwikkeld waardoor het logo meer opvalt en de pay-off leesbaarder is. Er zijn frisse kleuren gebruikt in het ontwerp en door middel van de afgeronde driehoek is een stijlelement ontwikkeld wat terugkomt door de gehele website.

De website is gemakkelijk te zien in 4 talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) en via de vlaggetjes rechtsboven is het eenvoudig te navigeren naar één van deze talen. Op basis van IP adres wordt automatisch de juiste taal getoond. Er zijn klantcases gemaakt en geplaatst en deze zijn te downloaden.

Ook zijn er speciale formulieren ontwikkeld om een demo aanvraag te kunnen van de softwareoplossingen of om een brochure aan te vragen.

SEA

In samenwerking met Cas de Vree – SEA expert – wordt er geadverteerd op Google. Deze advertenties worden maandelijks geoptimaliseerd en bijgeschaafd waar nodig. Zo worden er bezoekers en leads gegenereerd.

Project
Meertalige website
Adverteren op Google (SEA)
Nieuw design
Online logo

Klant
WorkforceIT

Wat hebben we gemaakt
Meertalige functie
4 talen
Klantcases
Online logo
Mobile first design
Blog
Uitklapformulieren

Vormgever
Andrea Fuchs

Hoe het project is ontvangen

“De samenwerking met Tes was zeer gestructureerd en doelgericht. Onze verzoeken werden snel beantwoord en wensen werden 100% uitgevoerd. Al met al een professionele en zeer aangename werkwijze met Tes.”

Philip KissiMarketing & Communicatie Specialist bij WorkforceIT
Bekijk website

Ook een corporate website nodig?

Wil je je website ook in meerdere talen kunnen tonen? Door het toevoegen van een multilanguage functie is dit snel te realiseren. De website van WorkforceIT is gemaakt in het Duits, Nederlands, Frans en Engels, maar het is mogelijk om een website in elke taal te tonen. Wij kunnen helpen met het vertalen van jouw teksten. Zo heb je snel een meertalige corporate website gerealiseerd.

WorkforceIT corporate website kleidi meertalig
WorkforceIT corporate website kleidi meertalig
WorkforceIT corporate website kleidi meertalig
WorkforceIT corporate website kleidi meertalig