Community platform Actieonderzoek Academy

Voor de Actieonderzoek Academy moest er een website of platform komen waarvoor men zich aan kan melden. Na dit proces krijgt men toegang tot het platform en alle content die daarop staat. Zo is er onder andere een kennisbank gerealiseerd, maar heeft ieder lid ook een eigen profiel met informatie en een foto.

Het idee was echt om een community te creëren op het gebied van actieonderzoek. Dat is het in de praktijk verbeteren (van de zorg) door een combinatie van onderzoek en actie. Er is een tijdlijn of activiteitenpagina gerealiseerd en het is mogelijk te gastbloggen. Alle activiteit wordt getoond op de tijdlijn en men kan daar reageren op elkaars bijdrage. Ook is het mogelijk andere leden een persoonlijk bericht te sturen.

Al deze functies en mogelijkheden zijn gerealiseerd binnen WordPress. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met vormgever Andrea Fuchs en de organisatie Pluut & Partners. Er zijn speciaal voor de Academy iconen ontwikkeld die passen bij de gewenste uitstraling en het ontwerp. Zo hebben gezamenlijk een nieuw community platform ontwikkeld.

Project
Community website

Klant
Actieonderzoek Academy / Pluut & Partners

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Huisstijl
Iconen
Log in module
Community
Kennisbank
Quiz
Interne chatfunctie

Vormgever
Andrea Fuchs

Hoe het project is ontvangen

“Als je een website bouwt met Tes doe je dat echt samen en dat is een heel prettige samenwerking! Tes is altijd snel te bereiken en zoekt grondig uit of out-of-the-box wensen mogelijk zijn. Heel erg bedankt Tes, op naar de volgende? 😉”

Bente van den AkkerActieonderzoek Academy
Bekijk website

Ook een community platform of log in mogelijkheid nodig?

Binnen WordPress is ontzettend veel mogelijk. Functies zoals een inlog module, een heel communie platform achter een gesloten omgeving of zelfs met een betaalmuur zijn een aantal van deze opties. En dan kun je dat ook nog mooi weergeven in een design wat aansluit op jouw product of dienst. 

wordpress leden website log in
wordpress iconen op maat
wordpress leden website log in
wordpress iconen op maat