Communicatiebureau website SAN

SAN Communicatie heeft alles in huis op het gebied van marketingcommunicatie en is een ervaren specialist in het bedenken en organiseren van zakelijke evenementen. Het enige wat zelf ontbrak was een goed functionerende website.

Met een nieuwe communicatie website kon Sandra (eigenaar) na 20 jaar in het vak eindelijk haar eerste, nieuwe website welkom heten. Met een duidelijk plan en heldere wensen zijn we aan de slag gegaan om een mooi ontwerp te maken. In samenwerking met Daphne Stapel zijn de teksten geschreven en is de positionering helder beschreven.

Samen met de huisstijl heeft dat geleid tot een frisse website. De kleuren oranje en antraciet worden gecomplementeerd door een groene kleur. Er zijn foto’s geschoten om de website een persoonlijke touch te geven – SAN Communicatie werkt immers met en voor mensen. En er is een video toegevoegd aan de homepagina om te laten zien dat SAN de doelgroep letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Klantcases worden ook onder de aandacht gebracht en een kleurrijke weergave van het team mag natuurlijk niet ontbreken voor een communicatiebureau.

Project
Website

Klant
SAN Communicatie

Wat hebben we gemaakt
Nieuwe website
Design
Teksten & Positionering
Google Analytics
Klantcases
Video
WordPress onderhoud

Tekstschrijver + Positionering
Daphne Stapel

Hoe het project is ontvangen

“Omdat wij als communicatie & evenementenbureau, door de vele opdrachten, jarenlang niet toegekomen waren aan onze eigen website hebben wij Daphne en Kleidi ingeschakeld. In samenwerking met hen stond er in no-time en ondanks onze drukke agenda een website die laat zien wat SAN te bieden heeft voor huidige en toekomstige opdrachtgevers. Wij zijn blij!”

Sandra EskesEigenaar SAN Communicatie
Bekijk website

Ook een communicatiebureau website?

Ook een online visitekaartje nodig voor jouw (advies) bureau? In overleg is alles mogelijk. Van klein tot groot en van simpel tot erg uitgebreid. We kunnen een nieuw design ontwikkelen, maar ook helpen met het schrijven teksten en het ontwikkelen van de juiste positionering.

Communicatie website diensten
communicatiebureau website kleidi
Communicatie website diensten
communicatiebureau website kleidi