Nieuwbouw website De Brugwachter

  • Nieuwe website
  • Vormgeving & Illustraties
  • Hosting
  • Responsive site 
  • Inschrijvingsmogelijkheid

De Brugwachter is een nieuwbouwontwikkeling project in Oud Rijswijk. Voor dit nieuwe appartementencomplex zijn folders en banners ontworpen door grafisch vormgever Alexander Heemskerk. Aansluitend op het ontwerp hiervan moest er ook een website gemaakt worden waarbij geïnteresseerden zich in kunnen schrijven voor een woning.

Voor deze nieuwbouw website is op dezelfde voet verder gaan als de eerder ontworpen folders en banners. De kleuren en lettertypen stonden al vast en aan de hand daarvan is gekozen voor rustig design, maar wel informatief. Daarnaast moesten alle verschillende woningen (13) een eigen pagina en omschrijving krijgen, inclusief illustratie / bouwtekening van de woning zelf. Tot slot zijn er diverse bestanden te downloaden (bouwtekeningen, koopsommenlijst) via een ‘Downloads’ pagina en kan men zich natuurlijk inschrijven voor de woningen middels een formulier op de website.

Bekijk website

Ook een nieuwe (vastgoed / nieuwbouw) site?

Op zoek naar een nieuwe website voor uw vastgoed- of nieuwbouwproject? Kleidi heeft meerdere websites gemaakt voor diverse nieuwbouwprojecten en kan de wensen snel vertalen naar een professionele website. In samenwerking met een in-house grafisch vormgever kunnen ook allerlei vormgevingsvraagstukken ontworpen worden op maat.

Nieuwe website laten maken