BOA Opleidingscentrum website

Het BOA Opleidingscentrum biedt opleidingen, trainingen en bijscholing voor startende en ervaren BOA’s en is onderdeel van MB-ALL.

Omdat dit deel eerder op de website van MB-ALL stond en te veel voor verwarring zorgde in combinatie met de andere diensten die het bedrijf aanbood is besloten een aparte website te maken voor Het BOA Opleidingscentrum.

Hiervoor is ook een nieuwe huisstijl bedacht in samenwerking met vormgever Andrea Fuchs welke wel deels is afgeleid van de huisstijl van MB-ALL. Zo zijn bepaalde brand vormen meegenomen, maar is er wel gekozen voor een nieuwe kleurstelling. De kleuren zijn nu fel geel, blauw en grijs. Hier is voor gekozen omdat deze kleuren ook terugkomen in de kleding van de BOA’s en dus voor herkenbaarheid zorgen. Ook het logo is aangepast, maar behoudt wel de vorm van het overkoepelende logo van MB-ALL.

Verder komt het volledige aanbod aan trainingen, workshops en opleidingen overzichtelijk terug op de site en is het mogelijk je hiervoor aan te melden middels dynamische formulieren. Zo is het mogelijk tot 8 deelnemers aan te melden.

Project
Website

Klant
MB-ALL BV

Wat hebben we gemaakt
Opleidingcentrum website
Huisstijl ontwikkeling
Logo
Dynamische formulieren
30+ pagina’s
Mobile first
Google Analytics
SEO-friendly
Webhosting

Hoe het project is ontvangen

“Ik waardeer met name Tes zijn goede praktische oplossingen, de soepele communicatie, zijn snelheid van handelen en reageren. Tes is 24/7 beschikbaar als het nodig is. We zijn erg blij met het resultaat!”

Drs. R.H.J. ScharinkAlgemeen Directeur MB-ALL BV
Bekijk website

Ook een opleidingscentrum website nodig?

Ook een website nodig waar men zich aan moet kunnen melden voor een opleiding, training of workshop? We helpen je met vormgeving tot realisatie van de website. Daarin verwerken je wensen en eisen tot in detail. Zo hebben we binnen no time een professionele website gerealiseerd die past binnen het budget.

responsive opleidingscentrum website
responsive opleidingscentrum website
responsive opleidingscentrum website
responsive opleidingscentrum website